Træ-solbriller Factory-solbriller

PC og polariseret linse er alternative til denne ramme. Sammenlignet med pc-objektiv har polariseret linse følgende fordel baseret på dets specielle egenskab. Polariserede solbriller giver en anden mekanisme til vedligeholdelse af øjnene. Det reflekterede lys fra asfaltvejen er et specielt polariseret lys. Denne forskel mellem det reflekterede lys og lyset direkte fra solen eller enhver kunstig lyskilde skyldes ordreproblemet. Polariseret lys er sammensat af bølger, der alle vibrerer i en retning, mens almindeligt lys dannes af bølger, der ikke er rettet til at vibrere. Det er som en gruppe mennesker, der går rundt på en ordnet måde og en gruppe soldater, der marsjerer i samme tempo og danner en tydelig konfrontation. Generelt set er reflekteret lys et ordnet lys. Polariserede linser er særlig effektive til at blokere sådan lys, da dets filterevne er på arbejde. Denne type linse tillader kun polariserede bølger, der vibrerer i en bestemt retning, ligesom at "tænde" lyset. Med hensyn til problemer med vejreflektion kan brugen af polariserede solbriller reducere transmissionen af lys, fordi det ikke tillader lysbølger, der vibrerer parallelt med vejen at passere. Faktisk er de lange molekyler i filterlaget rettet i det omfang, at de absorberer det polariserede lys. På denne måde elimineres det meste af det reflekterede lys, og den samlede belysning af det omgivende polariserede solbrillemiljø reduceres ikke.

Chat nu

Produktdetaljer

Produkt introduktion

PC og polariseret linse er alternative til denne ramme. Sammenlignet med pc-objektiv har polariseret linse følgende fordel baseret på dets specielle egenskab.

Polariserede solbriller giver en anden mekanisme til vedligeholdelse af øjnene. Det reflekterede lys fra asfaltvejen er et specielt polariseret lys. Denne forskel mellem det reflekterede lys og lyset direkte fra solen eller enhver kunstig lyskilde skyldes ordreproblemet. Polariseret lys er sammensat af bølger, der alle vibrerer i en retning, mens almindeligt lys dannes af bølger, der ikke er rettet til at vibrere. Det er som en gruppe mennesker, der går rundt på en ordnet måde og en gruppe soldater, der marsjerer i samme tempo og danner en tydelig konfrontation. Generelt set er reflekteret lys et ordnet lys. Polariserede linser er særlig effektive til at blokere sådan lys, da dets filterevne er på arbejde. Denne type linse tillader kun polariserede bølger, der vibrerer i en bestemt retning, ligesom at "tænde" lyset. Med hensyn til vejreflektionsproblemer kan brugen af polariserede solbriller reducere transmissionen af lys, fordi det ikke tillader lysbølger, der vibrerer parallelt med vejen at passere. Faktisk er de lange molekyler i filterlaget rettet i det omfang, at de absorberer det polariserede lys. På denne måde elimineres det meste af det reflekterede lys, og den samlede belysning af det omgivende polariserede solbrillemiljø reduceres ikke.

Model#:

W4300

Varetype:

Træ solbriller

Rammemateriale:

PC og træ

Linsemateriale:

PC / TAC

Alder

Voksen

ODM / OEM-service:

Ja

MOQ:

100pcs

Certifikat:

FDA, CE

Produktdetaljer

Træ solbriller Factory solbriller størrelseTræ-solbriller Factory-solbriller

Betaling og forsendelse

Kina solbriller forsendelse og betaling

Hot Tags: træ solbriller fabrik solbriller, Kina, leverandører, fabrikanter, fabrik, engros, billig, tilpasset
Et par af:Zebrawood flerlags træ solbriller Næste:Runde, mange trælags solbriller

Undersøgelse

You Might Also Like