White Wood Solbriller Factory Solbriller

Denne solbriller er lavet af hvidt træ / ibenholt / hvidt træ / ibenholt (flerlag). Første, bambus og træ briller har symbolsk betydning. Bambus har ambitionen om "Ning Bian Bian Bian Bian" og målet for "Zhong Tong Tong Zhi". Det er enkelt og ærligt, og produktet er klart og elegant, og formen er stille og behagelig. Den såkaldte "festivalen er ikke blevet fundet, og Lingyun er mere åben." Derfor stimulerer den ædle åndelige stil og den specielle æstetiske værdi af bambus ikke kun den kreative inspiration fra brillekonstruktøren, men bliver også en model, der foresættes af forbrugerne. Andet, bambusglas har en indsamlingsværdi. Bambus har tiltrukket sig mange lærde siden oldtiden, og træglas er generelt lavet af ædle træ såsom rød sandeltræ, ibenholt og rød sandeltræ. Derfor er brillerne lavet af bambus træ ikke kun antikke, men beriger og perfektionerer også konnotationen af glasskulturen og har en høj indsamlingsværdi. For det tredje er bambusglas et miljøvenligt produkt. Bambus træ er rent naturligt, skader ikke huden, har ingen bivirkninger på huden, og materialet påvirkes ikke af menneskers hud eller kropsekretion.

Chat nu

Produktdetaljer

Produkt introduktion

Taizhou Feirong Glasses Co., Ltd. er en solbrillefabrik. Denne solbriller er lavet af hvidt træ / ibenholt / hvidt træ / ibenholt (flerlag). For det første har bambus- og træbriller symbolsk betydning. Bambus har ambitionen om "Ning Bian Bian Bian Bian" og målet for "Zhong Tong Tong Zhi". Det er enkelt og ærligt, og produktet er klart og elegant, og formen er stille og behagelig. Den såkaldte "festivalen er ikke blevet fundet, og Lingyun er mere åben." Derfor stimulerer den ædle åndelige stil og den specielle æstetiske værdi af bambus ikke kun den kreative inspiration fra brillekonstruktøren, men bliver også en model, som forbrugerne går ind for.

For det andet har bambusglas en indsamlingsværdi. Bambus har tiltrukket sig mange lærde siden oldtiden, og træglas er generelt lavet af ædle træ såsom rød sandeltræ, ibenholt og rød sandeltræ. Derfor er brillerne lavet af bambus træ ikke kun antikke, men beriger og perfektionerer også konnotationen af glasskulturen og har en høj indsamlingsværdi.

For det tredje er bambusglas et miljøvenligt produkt. Bambus træ er rent naturligt, skader ikke huden, har ingen bivirkninger på huden, og materialet påvirkes ikke af menneskers hud eller kropsekretion.

Model#:

FD4067

Kategori:

Flerlags solbriller i træ

Ramme:

Hvidt træ / ibenholt / hvidt træ / ibenholt (flerlag)

Tempel:

Hvidt træ / ibenholt / hvidt træ / ibenholt

Linse:

1,1 mm TAC polariserede linser (REVO isblå)

Hængsel:

Fjederhængsler

Størrelse:

54 口 18-140

Alder

Voksen

ODM / OEM-service:

Ja

MOQ:

50stk

Certifikat:

FDA, CE

Produktdetaljer

Solbriller i hvidt træFirkantede hvide træ solbriller

Betaling og forsendelse

Kina solbriller forsendelse og betaling

Hot Tags: hvidt træ solbriller fabrik solbriller, Kina, leverandører, fabrikanter, fabrik, engros, billig, tilpasset
Et par af:Sorte solbriller i træ af valnødder Næste:Firkantede teaktræ-solbriller

Undersøgelse

You Might Also Like