Ebony Wood Solbriller Factory Solbriller

Denne solbriller er lavet af Ebony / Maple / Maple / Ebony (Multilayer). Ibenholt har en svag glans; det våde materiale har en sur smag; det har en let olieagtig struktur. Teksturen er lige; strukturen er fin og ensartet; det er meget tungt og hårdt; styrken er ekstremt høj; svindfrekvensen er lille. Sagprocessen er vanskelig, og det er let at stumme saven, men skærefladen er glat og delikat. Træstrukturen er ekstremt tæt; tørring er vanskelig, men det deformeres ikke let efter tørring; det er ekstremt modstandsdygtigt over for korrosion.

Chat nu

Produktdetaljer

Produkt introduktion

Tværsnit: Forskellen mellem hjerte og spædtræ er indlysende. Hjertet maling er sort eller mørkebrun. Spædtræet er næsten hvidt. Væksthjulet er ikke indlysende.

Makrostruktur: løst poremateriale. Under rørhulets forstørrelsesglas er det lidt mindre, lidt mindre; den vigtigste er et enkelt rørhul, og det andet er et rør med lille diameter (2 ~ 3); det indeholder mørkt tyggegummi. Det aksiale tyndevægsforstørrelsesglas er oplagt og udviklet, strengen er tynd stripeformet, jævnt arrangeret og danner ofte et net med træstråler.

Taizhou Feirong Glasses Co., Ltd. er en solbrillefabrik. Denne solbriller er lavet af Ebony / Maple / Maple / Ebony (Multilayer). Ibenholt har en svag glans; det våde materiale har en sur smag; det har en let olieagtig struktur. Teksturen er lige; strukturen er fin og ensartet; det er meget tungt og hårdt; styrken er ekstremt høj; svindfrekvensen er lille. Sagprocessen er vanskelig, og det er let at stumme saven, men skærefladen er glat og delikat. Træstrukturen er ekstremt tæt; tørring er vanskelig, men det deformeres ikke let efter tørring; det er ekstremt modstandsdygtigt over for korrosion.

Model#:

FD4065

Kategori:

Flerlags solbriller i træ

Ramme:

Ebony / Maple / Maple / Ebony (Multilayer)

Tempel:

Ibenholt / ahorn / ahorn / ibenholt

Linse:

1,1 mm TAC polariserede linser (REVO blå)

Hængsel:

Fjederhængsler

Størrelse:

54 口 19-140

Alder

Voksen

ODM / OEM-service:

Ja

MOQ:

50stk

Certifikat:

FDA, CE

Produktdetaljer

Ibenholt solbrillerSolbriller fabriks solbriller

Betaling og forsendelse

Kina solbriller forsendelse og betaling

Hot Tags: ebony træ solbriller fabrik solbriller, Kina, leverandører, fabrikanter, fabrik, engros, billig, tilpasset
Et par af:Kosso og ibenholt træ solbriller Næste:Teakwood-træbriller

Undersøgelse

You Might Also Like