Salgsfremmende firkantede metal solbriller

Metalrammer er ofte lavet af et bestemt metalmateriale eller legering. De fleste af dem er lavet af kobberlegering, der derefter overfladebehandles og belagt med guld, tantal, palladium eller titan. På grund af de forskellige pletteringsprocesser er nogle rammer let at falme, og andre er ikke let at falme. Metalrammen er robust, let, smuk og har en lang række stilarter. Metalrammerne er dybest set forsynet med næsepuder, og næseunderlagene er bevægelige til anvendelse af forskellige næseformer. De fleste af templerne er hockeystokke eller buede, og enderne er ofte dækket med plasthylser, som ikke kun er smukke, men også beskytter templerne og huden.

Chat nu

Produktdetaljer

Produkt introduktion

Metalrammer er ofte lavet af et bestemt metalmateriale eller legering. De fleste af dem er lavet af kobberlegering, der derefter overfladebehandles og belagt med guld, tantal, palladium eller titan. På grund af de forskellige pletteringsprocesser er nogle rammer let at falme, og andre er ikke let at falme .

Metalrammen er robust, let, smuk og har en lang række stilarter. Metalrammerne er dybest set forsynet med næsepuder, og næseunderlagene er bevægelige til anvendelse af forskellige næseformer. De fleste af templerne er hockeystokke eller buede, og enderne er ofte dækket med plasthylser, som ikke kun er smukke, men også beskytter templerne og huden.


Model#:

WP1016

Varetype:

Salgsfremmende solbriller

Rammemateriale:

PC

Linsemateriale:

AC

Alder

Voksen

ODM / OEM-service:

Ja

MOQ:

100pcs

Certifikat:

FDA, CE


Produktdetaljer

Promotion Square Metal SunglassesPromotion Square Metal Eyeglasses Colors

Betaling og forsendelse

china sunglasses shipment and payment


Hot Tags: salgsfremmende firkantede metal solbriller, Kina, leverandører, fabrikanter, fabrik, engros, billig, tilpasset
Et par af:Solbriller til forstørrelse af en linse Næste:Træbambusarm solbriller polariseret

Undersøgelse

You Might Also Like