Kvindemode Solbriller i stor størrelse

Talsmanden for ædel modesolbriller, modesolbriller, der giver et moderne og elegant image, udvider også den sexede og farlige stil til designen af brillerne, hvad enten det drejer sig om bløde glasfarvede solbriller eller en enkel metalramme, behøver ikke at overdrives ydeevne. Ved at kombinere orientalernes ansigtsegenskaber og æstetiske appel og inkorporere de populære elementer i designet, håndværket og den overlegne kvalitet, kombinerer modeskønheden med den unikke selvstil for at vise dig den karakteristiske charmes.

Chat nu

Produktdetaljer

Produkt introduktion

Talsmanden for ædel modesolbriller, modesolbriller, der giver et moderne og elegant image, udvider også den sexede og farlige stil til designen af brillerne, hvad enten det drejer sig om bløde glasfarvede solbriller eller en enkel metalramme, behøver ikke at overdrives ydeevne.

Ved at kombinere orientalernes ansigtsegenskaber og æstetiske appel og inkorporere de populære elementer i designet, håndværket og den overlegne kvalitet, kombinerer modeskønheden med den unikke selvstil for at vise dig den karakteristiske charmes.

Model#:

W1083

Varetype:

Mode solbriller

Rammemateriale:

PC

Linsemateriale:

TAC

Alder

Voksen

ODM / OEM-service:

Ja

MOQ:

20pcs

Certifikat:

FDA, CE

Produktdetaljer

Fashion Women Over-size Sunglasses sizeFashion Women Polarized Sunglasses colors

Betaling og forsendelse

Kina solbriller forsendelse og betaling

Hot Tags: kvinder mode over-størrelse solbriller, Kina, leverandører, fabrikanter, fabrik, engros, billig, tilpasset
Et par af:Mode kvinder polariserede runde solbriller Næste:Runde polariserede mode kvinder solbriller

Undersøgelse

You Might Also Like