Runde polariserede mode kvinder solbriller

I år er den runde brilleramme kommet tilbage igen, og den store er blevet populær. Den runde brilleramme har altid givet folk en vintagekunst og en frisk og sød følelse, som mange mennesker elsker. Rund brilleramme ser godt ud? Generelt er briller med rund ramme mere velegnede til ovalt ansigt og firkantet ansigt, lang ansigtstøj, selvfølgelig kan også runde ansigt prøve, nogle gange vil der være uventede effekter. At bære en rund brilleramme Uanset om du vil oprette en litterær ungdom eller en sød pige eller en retroinspireret kvinde, kan det hjælpe dig med at skabe en række billeder, så den runde brilleramme er bestemt ikke kun flot, men også meget smarte!

Chat nu

Produktdetaljer

Produkt introduktion

I år er den runde brilleramme kommet tilbage igen, og den store er blevet populær. Den runde brilleramme har altid givet folk en vintagekunst og en frisk og sød følelse, som mange mennesker elsker.

Rund brilleramme ser godt ud? Generelt er briller med rund ramme mere velegnede til ovalt ansigt og firkantet ansigt, lang ansigtstøj, selvfølgelig kan også runde ansigt prøve, nogle gange vil der være uventede effekter. At bære en rund brilleramme Uanset om du vil oprette en litterær ungdom eller en sød pige eller en retroinspireret kvinde, kan det hjælpe dig med at skabe en række billeder, så den runde brilleramme er bestemt ikke kun flot, men også meget smarte!

Model#:

W1081

Varetype:

Kvinder solbriller

Rammemateriale:

PC

Linsemateriale:

Polariseret linse

Alder

Voksen

ODM / OEM-service:

Ja

MOQ:

100pcs

Pakke:

1 stk / OPP taske, 20stk / indvendig kasse, 500 stk / CTN

Prøve tid:

3-7 arbejdsdage

Leveringstid:

25 dage efter modtagelse af betalingen

Certifikat:

FDA, CE

Produktdetaljer

Kvinder solbriller størrelse i høj kvalitetKvinder solbriller farver i høj kvalitet

Betaling og forsendelse

Kina solbriller forsendelse og betaling

Hot Tags: runde polariserede mode kvinder solbriller, Kina, leverandører, fabrikanter, fabrik, engros, billig, tilpasset
Et par af:Kvindemode Solbriller i stor størrelse Næste:Lille øje-solbriller

Undersøgelse

You Might Also Like