Retro-stil runde solbriller 2019

Briller i retrostil giver ofte folk en anden følelse. I mange menneskers retrobriller er måske en lysere farve, normalt rund ramme, stor ramme, og derefter med nationale egenskaber eller litterære fan Kostumerne er særlig smagfulde. Faktisk er den runde ramme et synonym for retrobriller. Retrobrilleramme rundt i det forgangne år kan siges at være blevet en ny tendens, uanset om det er gaderegter, eller indkøbscentre kan se retrobrillerammerne rundt omkring, naturligvis er der mange stjerne hipstere iført. Jeg tror, at i det nye år vil retrobrillerammen helt sikkert ledsage alle gennem et års modevej.

Chat nu

Produktdetaljer

Produkt introduktion

Briller i retrostil giver ofte folk en anden følelse. I mange menneskers retrobriller er måske en lysere farve, normalt rund ramme, stor ramme, og derefter med nationale egenskaber eller litterære fan Kostumerne er særlig smagfulde. Faktisk er den runde ramme et synonym for retrobriller.

Retrobrilleramme rundt i det forgangne år kan siges at være blevet en ny tendens, uanset om det er gaderegter, eller indkøbscentre kan se retrobrillerammerne rundt omkring, naturligvis er der mange stjerne hipstere iført. Jeg tror, at i det nye år vil retrobrillerammen helt sikkert ledsage alle gennem et års modevej.

Model#:

W1077

Varetype:

Mode solbriller

Rammemateriale:

PC

Linsemateriale:

PC

Alder

Voksen

ODM / OEM-service:

Ja

MOQ:

600pcs

Pakke:

1 stk / OPP taske, 20stk / indvendig kasse, 500 stk / CTN

Prøve tid:

3-7 arbejdsdage

Leveringstid:

10-25 dage efter modtagelse af betalingen

Certifikat:

FDA, CE


Produktdetaljer

runde solbriller størrelse

solbriller med forskellige rammefarver - 副本

Betaling og forsendelse

Kina solbriller forsendelse og betaling

Hot Tags: retro-stil runde solbriller 2019, Kina, leverandører, fabrikanter, fabrik, engros, billig, tilpasset
Et par af:Solbriller i tynde rammer i stor størrelse Næste:Oversize Retro Fashion Solbriller Kvinder

Undersøgelse

You Might Also Like