Oversize Retro Fashion Solbriller Kvinder

Når dette overdimensionerede solbril i rammen, der engang blev mistænkt for at blive afvist, vender de nu tilbage i en ny holdning. Uanset om det er nærsynt eller ej, tendensen folk bruger det til at skabe en konkav form. Valg af den rigtige ramme til dig kan ikke kun ændre ansigtet for dig, men også ændre dit temperament, så du grundlæggende kan ændre dig selv og vinde udefra. Ikke kun for at være en sjov sjæl, men også for at være en flot hud. Det runde ansigt giver en dejlig følelse, men det kan også være fedt. Denne type ansigt kan vælge firkantede eller rektangulære rammebriller, som kan få dit ansigt til at se mere hårdt ud, hvilket giver en forfriskende og bare følelse.

Chat nu

Produktdetaljer

Produkt introduktion

Når dette overdimensionerede solbril i rammen, der engang blev mistænkt for at blive afvist, vender de nu tilbage i en ny holdning. Uanset om det er nærsynt eller ej, tendensen folk bruger det til at skabe en konkav form. Valg af den rigtige ramme til dig kan ikke kun ændre ansigtet for dig, men også ændre dit temperament, så du grundlæggende kan ændre dig selv og vinde udefra. Ikke kun for at være en sjov sjæl, men også for at være en flot hud.

Det runde ansigt giver en dejlig følelse, men det kan også være fedt. Denne type ansigt kan vælge firkantede eller rektangulære rammebriller, som kan få dit ansigt til at se mere hårdt ud, hvilket giver en forfriskende og bare følelse.

Model#:

W1076

Varetype:

Mode solbriller

Rammemateriale:

PC

Linsemateriale:

PC

Alder

Voksen

ODM / OEM-service:

Ja

MOQ:

600pcs

Pakke:

1 stk / OPP taske, 20stk / indvendig kasse, 500 stk / CTN

Prøve tid:

3-7 arbejdsdage

Leveringstid:

10-25 dage efter modtagelse af betalingen

Certifikat:

FDA, CE

Produktdetaljer

solbriller størrelseRegnbue solbriller farver i over størrelse

Betaling og forsendelse

Kina solbriller forsendelse og betaling

Hot Tags: overdimensioneret retro mode solbriller kvinder, Kina, leverandører, fabrikanter, fabrik, engros, billig, tilpasset
Et par af:Retro-stil runde solbriller 2019 Næste:Square Tortoise Fashion Solbriller Kvinder

Undersøgelse

You Might Also Like