Solbriller i tynde rammer i stor størrelse

Den firkantede flade er kendetegnet ved en bred pande og en skarp kontur af mandibelen. Det firkantede ansigt ser smukt og seigt ud, men mangler blødhed. Du kan vælge rammebriller for at gøre den visuelle effekt blødere og ikke komme i konflikt med dit ansigt. Diamant ansigtsform, det bredeste område af denne ansigtstypes ansigt nær skinnebenet, panden og underkæben er relativt smal, og ansigtet er mere kantet. Til denne type ansigt anbefales det at vælge brede benbriller med bløde kanter, og runde og ovale briller kan lindre ansigtslinjer. Prøv at vælge en lysere farve, så folk får en følelse af at være tæt på hinanden. Det elliptiske ansigt er også "gåse-ansigtet". Denne type ansigt er stort set ikke plukket. Brillerne kan vælges i henhold til temperamentet. Den runde ramme er sød, og rammen med skarpe kanter og hjørner fremhæver personligheden. Medbring noget for at vise dit temperament og opnå en god hudstandard. Den tynde ramme med brede linse solbriller giver indtryk af at være tæt på øjet og ser ikke for kold ud. Og det ligner et specielt skud, og det er blevet en "eksplosion" på gaden.

Chat nu

Produktdetaljer

Produkt introduktion

Den firkantede flade er kendetegnet ved en bred pande og en skarp kontur af mandibelen. Det firkantede ansigt ser smukt og seigt ud, men mangler blødhed. Du kan vælge rammebriller for at gøre den visuelle effekt blødere og ikke komme i konflikt med dit ansigt.

Diamant ansigtsform, det bredeste område af denne ansigtstypes ansigt nær skinnebenet, panden og underkæben er relativt smal, og ansigtet er mere kantet. For denne type ansigt anbefales det at vælge brede benbriller med bløde kanter, og runde og ovale briller kan lindre ansigtslinjer. Prøv at vælge en lysere farve, så folk får en følelse af at være tæt på hinanden.

Det elliptiske ansigt er også "gåse-ansigtet". Denne type ansigt er stort set ikke plukket. Brillerne kan vælges i henhold til temperamentet. Den runde ramme er sød, og rammen med skarpe kanter og hjørner fremhæver personligheden. Medbring noget for at vise dit temperament og opnå en god hudstandard.

Den tynde ramme med brede linse solbriller giver indtryk af at være tæt på øjet og ser ikke for kold ud. Og det ser ud som et specielt skud, og det er blevet en "eksplosion" på gaden.

Model#:

W1078

Varetype:

Nye solbriller 2019

Rammemateriale:

PC

Linsemateriale:

PC

Alder

Voksen

ODM / OEM-service:

Ja

MOQ:

600pcs

Pakke:

1 stk / OPP taske, 20stk / indvendig kasse, 500 stk / CTN

Prøve tid:

3-7 arbejdsdage

Leveringstid:

10-25 dage efter modtagelse af betalingen

Certifikat:

FDA, CE

Størrelse i rund størrelse med solbriller

Over-størrelse runde solbriller farverige

Betaling og forsendelse

Kina solbriller forsendelse og betaling

Hot Tags: overdimensioneret tynn ramme solbriller, Kina, leverandører, fabrikanter, fabrik, engros, billig, tilpasset
Et par af:Firkantede nye mode-solbriller 2019 Næste:Retro-stil runde solbriller 2019

Undersøgelse

You Might Also Like