Mode kvinder polariserede runde solbriller

Brillerne med rund ramme skildrer et lag retro og nostalgisk hippiefarve for enkelhed, og dets afrundede kantede linier er stadig populære hos moderigtige intellektuelle unge. I det tidlige forår af marts er forårsbrisen beruset, og landskabet er ligesom den feminine blødhed er ved at blomstre. I denne dag med klapper og at blive elsket, skal enhver kvinde vise sin smukke skønhed og vise sit blændende selv! På dette tidspunkt må du ikke mangle et par solbriller, så i denne kvindedag, hvordan skal du vælge den rigtige til dig? Hvad med solbriller?

Chat nu

Produktdetaljer

Produkt introduktion

Brillerne med rund ramme skildrer et lag retro og nostalgisk hippiefarve for enkelhed, og dets afrundede kantede linier er stadig populære hos moderigtige intellektuelle unge.

I det tidlige forår af marts er forårsbrisen beruset, og landskabet er ligesom den feminine blødhed er ved at blomstre. I denne dag med klapper og at blive elsket, skal enhver kvinde vise sin smukke skønhed og vise sit blændende selv! På dette tidspunkt må du ikke mangle et par solbriller, så i denne kvindedag, hvordan skal du vælge den rigtige til dig? Hvad med solbriller?

Model#:

W1082

Varetype:

Kvinder solbriller

Rammemateriale:

PC

Linsemateriale:

Polariseret linse

Alder

Voksen

ODM / OEM-service:

Ja

MOQ:

20pcs

Pakke:

1 stk / OPP taske, 20stk / indvendig kasse, 500 stk / CTN

Produktdetaljer

Kvindemode Over-størrelse solbriller størrelseKvindemode forskellige farver solbriller

Betaling og forsendelse

Kina solbriller forsendelse og betaling

Hot Tags: mode kvinder polariserede runde solbriller, Kina, leverandører, fabrikanter, fabrik, engros, billig, tilpasset
Et par af:Vinduesbestandige solbriller i 2019 med store rammer Næste:Kvindemode Solbriller i stor størrelse

Undersøgelse

You Might Also Like