Runde polariserede metal solbriller kvinder

Retro runde solbriller supplerer ikke kun trenden med farve og tøjstil, men kan også bruges til kontorbinding. Normalt er den helt sorte dragt, der bruges på kontoret, en smule stiv, og de retro runde solbriller kan få hele kroppen til at se livlig ud. Klassiske retro runde solbriller kræver normalt nogle meget moderigtige elementer for at køre, så forbrugere, der har brug for det, bør også overveje hår, ansigt og andre faktorer, ellers vil den rustikke kjole og frisure kun gøre de retro runde solbriller til at blive kedelige. Vores officielle brillewebsted kan give rimelige matchende forslag til hver kunde og byde de efterspørgsler og interesserede parter velkommen til at høre.

Chat nu

Produktdetaljer

Produkt introduktion

Retro runde solbriller supplerer ikke kun trenden med farve og tøjstil, men kan også bruges til kontorbinding. Normalt er den helt sorte dragt, der bruges på kontoret, en smule stiv, og de retro runde solbriller kan få hele kroppen til at se livlig ud.

Klassiske retro runde solbriller kræver normalt nogle meget moderigtige elementer for at køre, så forbrugere, der har brug for det, bør også overveje hår, ansigt og andre faktorer, ellers vil den rustikke kjole og frisure kun gøre de retro runde solbriller til at blive kedelige. Vores officielle brillewebsted kan give rimelige matchende forslag til hver kunde og byde de efterspørgsler og interesserede parter velkommen til at høre.

Model#:

W3080

Varetype:

Kvinder solbriller

Rammemateriale:

Metal

Linsemateriale:

TAC

Alder

Voksen

Produktdetaljer

Rund metal solbriller størrelseRunde metal solbriller farver

Betaling og forsendelse

Kina solbriller forsendelse og betaling

Hot Tags: runde polariserede metal solbriller kvinder, Kina, leverandører, fabrikanter, fabrik, engros, billig, tilpasset
Et par af:Nyt smilende ansigtsmetal solbriller Metal Næste:Magaluma solbriller til mænd

Undersøgelse

You Might Also Like