Retro runde metal solbriller

Mange af nutidens klassiske genstande er blevet anvendt igen med trenden på etiketten, men dette kræver også en god matchende færdighed for at gøre retro til en trend, ellers vil blindt retro ting kun være kontraproduktive. Retro runde solbriller er de genstande, der er blevet vist igen på trendscenen i de seneste år, og de matchende evner i denne solbrillestil er også højere. Ellers vil hele stilen blive meget retro, så den klassiske retro cirkel Hvordan afspejler solbriller tendensen? Sammenlignet med vores kasse og buede solbriller, giver runde solbriller os nogle sjove og retro fornemmelser. Den løse lange nederdel dragter giver en doven følelse, og det runde solbrillepar tilføjer en følelse af udsøgt.

Chat nu

Produktdetaljer

Produktindføring

Mange af nutidens klassiske genstande er blevet anvendt igen med trenden på etiketten, men dette kræver også en god matchende færdighed for at gøre retro til en trend, ellers vil blindt retro ting kun være kontraproduktive. Retro runde solbriller er de genstande, der er blevet vist igen på trendscenen i de seneste år, og de matchende evner i denne solbrillestil er også højere. Ellers vil hele stilen blive meget retro, så den klassiske retro cirkel Hvordan afspejler solbriller tendensen?

Sammenlignet med vores kasse og buede solbriller, giver runde solbriller os nogle sjove og retro fornemmelser. Den løse lange nederdel dragter giver en doven følelse, og det runde solbrillepar tilføjer en følelse af udsøgt.

Model#:

W3077

Varetype:

Metal solbriller

Rammemateriale:

Metal

Linsemateriale:

PC

Alder

Voksen

ODM / OEM-service:

Ja

MOQ:

20pcs

Pakke:

1 stk / OPP taske, 20stk / indvendig kasse, 500 stk / CTN

Prøve tid:

3-7 arbejdsdage

Leveringstid:

7 dage efter modtagelse af betalingen

Certifikat:

FDA, CE

Produktdetaljer

Størrelse i runde punkmetal solbrillerForskellige farver punk metal solbriller

Betaling og forsendelse

Kina solbriller forsendelse og betaling

Hot Tags: retro runde metal solbriller, Kina, leverandører, fabrikanter, fabrik, engros, billig, tilpasset
Et par af:Runde aluminiums-magnesium solbriller polariserede Næste:Klassiske solbriller til pilotmetal

Undersøgelse

You Might Also Like