Magaluma solbriller til mænd

Hvorfor skal du bære briller? De fleste cyklister kører på vejen, og på en soldag reflekterer vejen sollys bedre end mudder eller græs. På grund af de forskellige ridestillinger har rytteren mere tid til at se direkte på vejen end den gennemsnitlige cykelrytter, og dermed modtage flere UV-reflektioner. Langtidsoptagelse af ultraviolette stråler i øjnene kan forårsage grå stær! De fleste af de venner, der kører på cykler, har øjne. Oplevelsen af at blive blæst af vinden og rive i øjnene og fremmedlegemer? Hvis du kører i den snedækkede vinter eller i det snedækkede Tibet, skinner solen direkte på øjnene efter reflektion over sneen, er det let at lide. "Snow Blindness", ridebriller kan i høj grad beskytte dine øjne mod disse kvæstelser. Det unikke bløde professionelle næsepude design er helt anderledes end almindelige solbriller, som sikkert kan beskytte næsen mod kvæstelser forårsaget af tyngdekraftspåvirkning.

Chat nu

Produktdetaljer

Produkt introduktion

Hvorfor skal du bære briller? De fleste cyklister kører på vejen, og på en soldag reflekterer vejen sollys bedre end mudder eller græs. På grund af de forskellige ridestillinger har rytteren mere tid til at se direkte på vejen end den gennemsnitlige cykelrytter, og dermed modtage flere UV-reflektioner. Langtidsoptagelse af ultraviolette stråler i øjnene kan forårsage grå stær! De fleste af de venner, der kører på cykler, har øjne. Oplevelsen af at blive blæst af vinden og rive i øjnene og fremmedlegemer? Hvis du kører i den snedækkede vinter eller i det snedækkede Tibet, skinner solen direkte på øjnene efter reflektion over sneen, er det let at lide. "Snow Blindness", ridebriller kan i høj grad beskytte dine øjne mod disse kvæstelser.

Det unikke bløde professionelle næsepude design er helt anderledes end almindelige solbriller, som sikkert kan beskytte næsen mod kvæstelser forårsaget af tyngdekraftspåvirkning.

Model#:

W3079

Varetype:

Solbriller med solbriller

Rammemateriale:

Metal

Linsemateriale:

TAC

Alder

Voksen

ODM / OEM-service:

Ja

MOQ:

20pcs

Pakke:

1 stk / OPP taske, 20stk / indvendig kasse, 500 stk / CTN

Prøve tid:

3-7 arbejdsdage

Leveringstid:

7 dage efter modtagelse af betalingen

Certifikat:

FDA, CE

Produktdetaljer

Størrelse i høj kvalitet af metal solbrillerHøj kvalitet metal solbriller farver

Betaling og forsendelse

Kina solbriller forsendelse og betaling

Hot Tags: mænds magaluma solbrillebriller, Kina, leverandører, fabrikanter, fabrik, engros, billig, tilpasset
Et par af:Runde polariserede metal solbriller kvinder Næste:Runde aluminiums-magnesium solbriller polariserede

Undersøgelse

You Might Also Like