Kids 'Metal Solbriller

Forskning viser, at at spille udendørs er afgørende for børns fysiske og mentale udvikling. Men børn er især sårbare overfor solskader på grund af deres manglende evne til at filtrere ultraviolet lys med deres udviklende krystallinske linser.

Chat nu

Produktdetaljer

Model # FL3016

Forskning viser, at at spille udendørs er afgørende for børns fysiske og mentale udvikling. Men børn er især sårbare overfor solskader på grund af deres manglende evne til at filtrere ultraviolet lys med deres udviklende krystallinske linser. Ligesom du vil anvende solcreme til dine børns følsomme hud, skal du sørge for, at deres øjne er dækket af UV-beskyttelsesbriller. Denne kids metal frame hjerte solbriller er 100% UV beskyttelse, uanset om de er farvet.


Hav det sjovt med dine børn, nyd din familie tid, du har brug for dette!

Party Favors - Kids solbriller er altid en sjov festfavør, som ingen kan modstå. De er søde, farverige og en favorit blandt børn og voksne.


Cool farver - Disse munter farver vil ændre din begivenhed fra almindelig til afkøling !! De lyse farver vil hæve stemningen og gøre det spændende og sjovt. De siger, at mad sætter stemningen, men med disse tror jeg, at vi kan omskrive dette citat !!!


Family Fun - Disse solbriller er en favorit fra det øjeblik du ser dem. De har lyse farver, som er meget attraktive, og formlinsen minder om 80'erne. Køb dem og alle medlemmer af din familie vil nyde dem !!


Hvorfor vælge os?

Grundlagt i 2011, er TaiZhou Feirong Glasses Co., Ltd. (Brand: Flymoon) nu blevet en af nøgleproducent og leverandør i brilleindustrien i Kina. Vi har specialiseret os på briller OEM-behandling og mærke tilpasning i næsten 8 år. Så hvis du har nogen henvendelser, så fortæl mig bare hvad du vil!


Tilpassede objektivfarver:

1 (001) .jpg

Hot Tags: børns metal solbriller, Kina, leverandører, fabrikanter, fabrik, engros, billig, tilpasset
Et par af:Metal solbriller til mænd Næste:Rimløse Metal Solbriller

Undersøgelse

You Might Also Like