Candy Color Cat Eye Solbriller

Flymoon briller er glade for at kunne præsentere dig for dette moderne fashionable metalramme-farvede objektiv katteøje rimløse solbriller. Den leveres i 6 forskellige farver, så du kan vælge (flere farver kan være brugerdefinerede), afhængigt af din smag og stil. Perfekt alle rounder og til alle lejligheder, disse solbriller er en garanti for at holde dig i stil og give dig et trendy og stilfuldt udseende.

Chat nu

Produktdetaljer

Model: FL3008

Rimløs ramme

Metal tempel

Akryl objektiv

Silicone næse puder

Metal hængsel

Plast fod ærme

Style - nyeste mærke design, det er velegnet til ethvert ansigt, vise din unikke og mode.

Egnet - shopping, fest, husbåd eller andre udendørs aktiviteter entusiaster.

Spar dig fra de pinlige slidmærker - denne kædeløse katteøje kan bruge ultra soft og allergifri silikone næse puder, der kan beskytte din næse bro og gøre dig mere komfortabel. Disse næse puder er sikre, holdbare og ikke let at glide. De kan justeres, så de passer perfekt til din størrelse.

Lad dig bære det behageligt - vi forstår nogle gange, at du skal bære det hele dagen lang. Dine solbriller skal være lette vægt med bløde næse puder for en hel dag værd af komfort. De rimløse katteøje metal solbriller er lavet af højkvalitets metal materiale, lys, stærk og ikke allergisk. Lad dig bære det med tillid.

100% UV400 beskyttelse - bloker 100% af både uva og uvb stråling. Uv400-klassificerede solbriller er afgørende for at beskytte dine øjne mod langvarig uv skade og holde øjnene sunde, når du går ud.

Produktegenskaber

Rimløse Cat Eye Sunglasses.jpg

Produktdetaljer

Brand Design cat eye fashion women sunnies cheap.jpg


Flere farvede linser er tilgængelige for denne stil, håber de kan give dig et farverigt humør.

metal solbriller til kvinder farvede lens.jpg

Omsorg:

Sørg for ikke at lægge linser med forsiden nedad. Vi bør være hyggelige med vores solbriller og vaske dem med rindende vand, før de tørres med en microfiber klud.

Flymoon - ikke det bedste eneste bedre.

Grundlagt i 2011, er TaiZhou Feirong Glasses Co., Ltd. (Brand: Flymoon) nu blevet en af nøgleproducent og leverandør i brilleindustrien i Kina. Vi har specialiseret os på briller OEM-behandling og mærke tilpasning i næsten 8 år. Så hvis du har nogen henvendelser, så fortæl mig bare hvad du vil!


Hot Tags: slik farve katteøje solbriller, Kina, leverandører, fabrikanter, fabrik, engros, billig, tilpasset
Et par af:Candy farve Metal solbriller Næste:Rimløse Runde Solbriller

Undersøgelse

You Might Also Like