Solbriller Alder seks til tolv

Vi bruger let og behagelig silikone som råmateriale til at skabe sikre, miljøvenlige og sunde solbriller. Det føles ikke undertrykkende, når det bæres i lang tid, hvilket giver børn langvarig komfort. Barnets barndom er farverig, fyldt med et lyst smil og udforsker den ukendte smukke nye verden med uskyldige øjne, der bringer glæde og latter. Den polariserede linse er lavet af princippet om polarisering af lys. Ud over at effektivt filtrere ultraviolette stråler kan den automatisk justere og blokere det stærke reflekterede lys, der ikke kan blokeres af almindelige solbriller. Få brillerne til at se klarere og mere komfortable ud i solen, så børn ikke længere udsættes for solen.

Chat nu

Produktdetaljer

Produkt introduktion

Vi bruger let og behagelig silikone som råmateriale til at skabe sikre, miljøvenlige og sunde solbriller. Det føles ikke undertrykkende, når det bæres i lang tid, hvilket giver børn langvarig komfort.

Barnets barndom er farverig, fyldt med et lyst smil og udforsker den ukendte smukke nye verden med uskyldige øjne, der bringer glæde og latter.

Den polariserede linse er lavet af princippet om polarisering af lys. Ud over at effektivt filtrere ultraviolette stråler kan den automatisk justere og blokere det stærke reflekterede lys, der ikke kan blokeres af almindelige solbriller. Få brillerne til at se klarere og mere komfortable ud i solen, så børn ikke længere udsættes for solen.

Model#:

WK1001

Varetype:

Børnsolbriller

Rammemateriale:

Silikone

Linsemateriale:

Polariseret, TAC

ODM / OEM-service:

Ja

Pakke:

1 stk / OPP taske, 20stk / indvendig kasse, 500 stk / CTN

Prøve tid:

3-7 arbejdsdage

Leveringstid:

10-25 dage efter modtagelse af betalingen

Certifikat:

FDA, CE

Produktdetaljer

børn solbriller størrelse

  • MULTIKOLOR I LAGER

børn solbriller alderen 3-12

Betaling og forsendelse

Kina solbriller forsendelse og betaling

Hot Tags: Solbriller Alder seks til tolv, Kina, leverandører, fabrikanter, fabrik, engros, billig, tilpasset
Et par af:Sikker silikon polariserede solbriller til børn Næste:Kids Glasses Frame Spring Hængsel

Undersøgelse

You Might Also Like