Silikone Børnes Solbriller God kvalitet

Når du vælger børns solbriller, er valg af linser meget vigtigt. Vi forsøger at vælge harpiks type eller pc-materiale objektiv, disse linser er ikke nemme at bryde. Børn er mere aktive og aktive. Hvis du vælger skrøbelige linser, er det let at forårsage skader på børn. Når vi er udendørs i direkte sollys, bruger vi normalt solbriller, hovedsageligt fordi den udendørs ultraviolette stråling er meget stærk og vil skade vores øjne. Derfor er solbrilleres evne til at isolere ultraviolet stråling stærkere. I valget af børns solbrilleobjektiver er det også nødvendigt at være opmærksom på, generelt kan vi vælge mørkegrå linser, mørkegrå solbrilleobjektiver giver os en lille visuel farveforskel, børn bærer denne type briller, farve Følelsen er stadig meget god . Det er vigtigt at bemærke, at du ikke bør vælge gule eller røde linser.

Chat nu

Produktdetaljer

Produkt introduktion

Når du vælger børns solbriller, er valg af linser meget vigtigt. Vi forsøger at vælge harpiks type eller pc-materiale objektiv, disse linser er ikke nemme at bryde. Børn er mere aktive og aktive. Hvis du vælger skrøbelige linser, er det let at forårsage skader på børn.

Når vi er udendørs i direkte sollys, bruger vi normalt solbriller, hovedsageligt fordi den udendørs ultraviolette stråling er meget stærk og vil skade vores øjne. Derfor er solbrilleres evne til at isolere ultraviolet stråling stærkere.

I valget af børns solbrilleobjektiver er det også nødvendigt at være opmærksom på, generelt kan vi vælge mørkegrå linser, mørkegrå solbrilleobjektiver giver os en lille visuel farveforskel, børn bærer denne type briller, farve Følelsen er stadig meget god . Det er vigtigt at bemærke, at du ikke bør vælge gule eller røde linser.

Model#:

WK1009

Varetype:

Børnes solbriller

Rammemateriale:

Silikone

Linsemateriale:

TAC

Alder

Voksen

ODM / OEM-service:

Ja

MOQ:

20pcs

Pakke:

1 stk / OPP taske, 20stk / indvendig kasse, 500 stk / CTN

Produktdetaljer

Børnens silikone solgasser god kvalitetBørn solbriller farver i god kvalitetBørnens silikone solgasser Farver i god kvalitet

Betaling og forsendelse

Kina solbriller forsendelse og betaling

Hot Tags: silikone børn solbriller god kvalitet, Kina, leverandører, fabrikanter, fabrik, engros, billig, tilpasset
Et par af:Cat Eye Kids solbriller Næste:Cat-eye Double Bridge Kids-solbriller

Undersøgelse

You Might Also Like