Kids Metal Solbriller polariserede linse

Børneserien er baseret på begrebet "dig i fremtiden", der ikke kun viser den modne mentalitet hos den nuværende børnegruppe til at efterligne voksnes adfærd, men også afspejler søde børns mangefacetterede natur. Der bruges polariseret linse, som fuldstændigt blokerer blænding forårsaget af forskellige faktorer, såsom spredning, bøjning og reflektion. Samtidig kan det helt blokere det ultraviolette lys, der er skadeligt for det menneskelige øje, så når personen er aktiv under stærkt lys i lang tid, er øjnene ikke nemme at blive trætte, og funktionen af reel beskyttelse opnås , og de sete ting kan gøres klarere og tredimensionelle.

Chat nu

Produktdetaljer

Produkt solbriller

Børneserien er baseret på begrebet "Du i fremtiden", der ikke kun viser den modne mentalitet hos den nuværende børnegruppe til at efterligne voksnes adfærd, men også afspejler søde børns mangesidede natur.

Der bruges polariseret linse, som fuldstændigt blokerer blænding forårsaget af forskellige faktorer, såsom spredning, bøjning og reflektion. Samtidig kan det helt blokere det ultraviolette lys, der er skadeligt for det menneskelige øje, så når personen er aktiv under stærkt lys i lang tid, er øjnene ikke nemme at blive trætte, og funktionen af reel beskyttelse opnås , og de sete ting kan gøres klarere og tredimensionelle.

Model#:

WK1003

Varetype:

Børnes solbriller

Rammemateriale:

PC og metal

Linsemateriale:

Polariseret, TAC

Alder

6-12 år gammel

ODM / OEM-service:

Ja

Pakke:

1 stk / OPP taske, 20stk / indvendig kasse, 500 stk / CTN

Prøve tid:

3-7 arbejdsdage

Leveringstid:

10-25 dage efter modtagelse af betalingen

Certifikat:

FDA, CE

Produktdetaljer

Solbriller størrelse

  • MULTIKOLOR I LAGER

børn Solbriller farver

  • DETALJER

solbriller i god kvalitet

Betaling og forsendelse

Kina solbriller forsendelse og betaling

Et par af:Fashion Kid-solbriller 2019 Næste:Sikker silikon polariserede solbriller til børn

Undersøgelse