Salgsfremmende slikfarve Metal Temple Solbriller

Grå linse - sænker lysstyrken, men ændrer ikke den sande farve på farven Brune og ravfarvede linser - reducerer den blå del af solen og reducerer dermed diseffekten forårsaget af blåt lys, men det er mere sandsynligt at forårsage den originale farveændring af genstanden end den grå belægning. Gule linser - mere i stand til at reducere tågen forårsaget af blåt lys, så landskabet bliver mere tydeligt og skarpt, men det er også mere sandsynligt, at det forårsager den originale farve på objektet. Grøn linse - Evne til at filtrere noget blåt lys for at reducere blænding og øge kontrasten mellem objekter Roserød linse - Hvis du kan lide vand eller udendørs sport, er det bedst at bære dette objektiv, fordi det har en meget god kontrast på en blå eller grøn baggrund.

Chat nu

Produktdetaljer

Produkt introduktion

Grå linse - sænker lysstyrken, men ændrer ikke den rigtige farve

Brune og ravfarvede linser - reducer den blå del af solen, hvorved du reducerer den uklarhedseffekt, der er forårsaget af blåt lys, men det er mere tilbøjeligt til at forårsage den originale farveændring på genstanden end den grå belægning.

Gule linser - mere i stand til at reducere tågen forårsaget af blåt lys, så landskabet bliver mere tydeligt og skarpt, men det er også mere sandsynligt, at det forårsager den originale farve på objektet.

Grøn linse - Evne til at filtrere noget blåt lys for at reducere blænding og øge kontrasten mellem objekter

Rose Red Lens - Hvis du kan lide vand eller udendørs sport, er det bedst at bære dette objektiv, fordi det har en meget god kontrast på en blå eller grøn baggrund.

Model#:

W2038

Varetype:

Candy solbriller

Rammemateriale:

PC og metal

Linsemateriale:

PC

Alder

Voksen

ODM / OEM-service:

Ja

MOQ:

300pcs

Certifikat:

FDA, CE

Produktdetaljer

Promovering Candy Color Metal solbriller til tempel

Betaling og forsendelse

Kina solbriller forsendelse og betaling

Hot Tags: salgsfremmende slik farve metal tempel solbriller, Kina, leverandører, fabrikanter, fabrik, engros, billig, tilpasset
Et par af:Party Candy Metal Temple solbriller Næste:Candy Color Solbriller Metal Arms

Undersøgelse