Candy Colour Solbriller Til Promotionsfest

Problemet med, at spejllinsen i solspejlet let deformeres, og linsen er tilbøjelig til ridser, har været et problem for mange solbriller-brugere. Imidlertid kan disse problemer effektivt løses ved at holde nogle små vaner, men mange venner føler problemer og ikke implementerer dem. Med tiden kan naturen ikke udgøre en vane med vedligeholdelse af solbriller, så de fleste af venners solbriller vil være. Det er så nemt at beskadige, så lad os se på de tips, der er let at huske, at vælge solbriller og vedligeholdelse. Uanset om det er solbriller eller briller, i den almindelige plukningsproces vil det medføre mange mindre slitage og skader på rammen. For eksempel er det en masse af folks vane at hente solbriller med den ene hånd, men det er meget let at få solbrillerne til at være løse og deformerede over tid; Det er tid til at udvikle vanen med at holde templerne med begge hænder og fjerne solbrillerne fra fronten. Disse to måder at hente solbriller på er ikke besværlige, men sidstnævnte er åbenlyst mere beskyttende end de førstnævnte.

Chat nu

Produktdetaljer

Produkt introduktion

Problemet med, at spejllinsen i solspejlet let deformeres, og linsen er tilbøjelig til ridser, har været et problem for mange solbriller-brugere. Imidlertid kan disse problemer effektivt løses ved at holde nogle små vaner, men mange venner føler problemer og ikke implementerer dem. Med tiden kan naturen ikke udgøre en vane med vedligeholdelse af solbriller, så de fleste af venners solbriller vil være. Det er så nemt at beskadige, så lad os se på de tips, der er let at huske, at vælge solbriller og vedligeholdelse.

Uanset om det er solbriller eller briller, i den almindelige plukningsproces vil det medføre mange mindre slitage og skader på rammen. For eksempel er det en masse af folks vane at hente solbriller med den ene hånd, men det er meget let at få solbrillerne til at være løse og deformerede over tid; Det er tid til at udvikle vanen med at holde templerne med begge hænder og fjerne solbrillerne fra fronten. Disse to måder at hente solbriller på er ikke besværlige, men sidstnævnte er åbenlyst mere beskyttende end de førstnævnte.

Model#:

W2039

Varetype:

Candy solbriller

Rammemateriale:

PC og metal

Linsemateriale:

PC

Alder

Voksen

ODM / OEM-service:

Ja

MOQ:

300pcs

Certifikat:

FDA, CE

Produktdetaljer

Transparent linse Metal tempel Solbriller størrelseCandy Color solbriller til fest

Betaling og forsendelse

Kina solbriller forsendelse og betaling

Hot Tags: candy farve solbriller til forfremmelsesfest, Kina, leverandører, fabrikanter, fabrik, engros, billig, tilpasset
Et par af:Nej Næste:Party Candy Metal Temple solbriller

Undersøgelse

You Might Also Like