Træbambusarm solbriller polariseret

Polarisatoren kan effektivt filtrere udefra omvendt lys og blænding. Hvis du planlægger at købe et par solbriller, når du kører, skal du huske et ord: “Polarizer”. Hvis du er for doven til at vide så meget, skal du huske at købe denne type solbriller. Dette er de bedste solbriller til kørsel. . Polariserede solbriller er velegnede til at køre folk, fordi polariserede solbriller kan reducere blænding, effektivt eliminere og filtrere spredt lys i strålen og gøre synsfeltet klart og naturligt. At bære polariserede solbriller er som at installere persienner på rummets vinduer. Lyset uden for vinduet justeres for at komme ind i rummet i samme retning, hvilket får den indendørs scene til at se blød ud og ikke blænde. Derudover kan polariserede solbriller også reducere blænding, anti-træthed og forhindre obstruktion af syn og UV-stråler.

Chat nu

Produktdetaljer

Produkt introduktion

Polarisatoren kan effektivt filtrere udefra omvendt lys og blænding. Hvis du planlægger at købe et par solbriller, når du kører, skal du huske et ord: “Polarizer”. Hvis du er for doven til at vide så meget, skal du huske at købe denne type solbriller. Dette er de bedste solbriller til kørsel. .

Polariserede solbriller er velegnede til at køre folk, fordi polariserede solbriller kan reducere blænding, effektivt eliminere og filtrere spredt lys i strålen og gøre synsfeltet klart og naturligt. At bære polariserede solbriller er som at installere persienner på rummets vinduer. Lyset uden for vinduet justeres for at komme ind i rummet i samme retning, hvilket får den indendørs scene til at se blød ud og ikke blænde. Derudover kan polariserede solbriller også reducere blænding, anti-træthed og forhindre obstruktion af syn og UV-stråler.

Model#:

W4029

Varetype:

Bambus solbriller

Rammemateriale:

PC og bambus

Linsemateriale:

PC

Alder

Voksen

ODM / OEM-service:

Ja

MOQ:

20pcs

Pakke:

1 stk / OPP taske, 20stk / indvendig kasse, 500 stk / CTN

Prøve tid:

3-7 arbejdsdage

Leveringstid:

25 dage efter modtagelse af betalingen

Certifikat:

FDA, CE

Produktdetaljer

Bambusarm solbriller størrelseMiljømæssige bambusarm solbriller

Betaling og forsendelse

Kina solbriller forsendelse og betaling

Hot Tags: træ bambus arm solbriller polariseret, Kina, leverandører, fabrikanter, fabrik, engros, billig, tilpasset
Et par af:Nej Næste:Bambus arm solbriller spejl linse

Undersøgelse

You Might Also Like