Runde linser Bambus solbriller

Solbriller i retro-stil i rund linse. Klassisk rund form med en fantastisk farvekamp. Det miljøvenlige bambus trætempel er utroligt stærkt og let, og giver dig den bedste slidoplevelse.

Chat nu

Produktdetaljer

Træ / bambus solbriller er et personlig produkt. Nogle mennesker kan lide det meget, men nogle mennesker siger, at det er vidunderligt sprødt. Virkelig? Det er et must et gammelt indtryk for træ solbriller. Med den kontinuerlige iteration af træbrilleprodukter er de nuværende træ solbriller holdbare, lette og praktiske og smukkere. Hvert stykke træ solbriller er lavet af vores erfarne medarbejdere i facotry, hvert stykke solbriller har sin egen struktur, det er unikt. Ingen kan ikke lide unikt produkt, vi mennesker vil have os selv er unikt i verden, vi er stolte over at have et unikt produkt.

Model # W4020

Bambus ramme

Harpiksobjektiv

Ikke polariseret

Objektivbredde: 51mm

Materiale: Ægte halvramme af bambus, let, holdbart og unikt.

engros rund linse bambus solbrillerProduktvisningleverandører af bambus solbriller med rund linse

 


Flere farver (flere farver kan tilpasses)


tilpassede bambus solbriller


bulk bambus solbrillertilpassede solbriller linse farversolbriller pakke briller poser rengøring klud
Kina solbriller forsendelse og betalingFLYMOON Briller Factory erhvervskoncept er "kundesucces, vi kan gå videre. Vi gør altid vores bedste for at tilbyde solbriller af høj kvalitet til en konkurrencedygtig pris. Derudover har vi altid troet på" service skabe værdi ", vi håber at give mere videnskabelig, mere pragmatisk og mere personlig service til vores kunder. Din tilfredshed er vores mål. Velkommen til at besøge vores fabrik, vi har mange forskellige typer solbriller, der kan imødekomme dit behov.


Kina solbriller leverandørerKina briller fabriktræ solbriller fabrik


Hot Tags: runde linse bambus solbriller, Kina, leverandører, fabrikanter, fabrik, engros, billig, tilpasset
Et par af:Square Frame Bamboo Solbriller Næste:Træ solbriller med sag

Undersøgelse

You Might Also Like