Polariseret bambus solbriller

●Designer polariseret linser - dine øjne er beskyttet mod alle UV-stråling og de polariserede linser fjerne alle blænding. Udstyret med en specialdesignet polariseret linse, bare som dem du ville få på Sunglass Hut.
●Total revolution design - 100% ægte bambus arme, der understøtter en plastik ramme med unikke rustfrit stål, dobbelt-robuste hængsler er holdbare og designet til at holde faconen perfekt.

Chat nu

Produktdetaljer

Model # FL4007

Hvert par af Flymoon solbriller er håndlavede fra den højeste kvalitet og miljøvenlige bambus. Vi bruger også polariserede linser i alle vores solbriller sammen med rustfrit stål Flex hængsler, der tillader solbriller til at være en lille tilgivende. Hvert par tilbyder en meget behagelig pasform for mænd og kvinder.


Polariseret klassiske Horn kantede solbriller med bambus træ templer

●Designer polariseret linser - dine øjne er beskyttet mod alle UV-stråling og de polariserede linser fjerne alle blænding. Udstyret med en specialdesignet polariseret linse, bare som dem du ville få på sunglass hut.


●Total revolution design - 100% ægte bambus arme, der understøtter en plastik ramme med unikke rustfrit stål, dobbelt-robuste hængsler er holdbare og designet til at holde faconen perfekt.


●Eco-venlige - 100% ægte bambus træ arme, naturen venlige materialer er øko-venligt og vi er i mission for at beskytte vores planet.


●et Cool & naturlige ser - arbejder godt i vinden og passer til alle ansigt figurer og kan bæres af kvinder og mænd.


●Good for - rejser, shopping, sport sport eller andre ydre dør aktiviteter.


Opgradere din stil og udtrykke dig

1. super Cool måde at få opmærksomhed hele året rundt! Iført en unik og smuk solbriller er et godt valg. Prøv at tænke over, at alle mennesker på stranden iført et par plastik eller mental briller, men kun du iført et par træ bambus solbriller. Hvordan forskellige du er!


2. vores solbriller tempel er individuelt håndlavet fra 100% ægte bambus; således er ingen par nøjagtig den samme. Derudover bruger vi rustfrit stål hængsel til at sikre en god pasform. Vores håndlavede solbriller er behagelig, let og robust.


3. vi bruger UV-400 polariserede linser, der forhindre blænding, hvilket giver dig bedre visuel klarhed. Det er specielt designet til at beskytte dine øjne mod skadelige UV-stråler.


4. perfekt gave til dig selv eller for at særlige nogen, disse briller er elegante, holdbare, naturlige, det vil sikkert gøre dig se anderledes ud.


Tilpassede linse farver:


Tilpassede ramme farver:


Hot Tags: polariseret bambus solbriller, Kina, leverandører, fabrikanter, fabrik, engros, billige, tilpassede
Et par af:Bambus tempel solbriller Næste:Bambus Eco-Friendly Solbriller

Undersøgelse

You Might Also Like