Bambus arm solbriller spejl linse

Efter kørsel i lang tid vil chaufføren føle træthed og påvirke kørselstilstanden, så kørsel af solbriller er ikke en simpel cool, solbriller kan beskytte syns- og synslinien, især i stærkt lys, så kør Sagde, at solbriller er mere nødvendige hjælpeværktøjer. At bære solbriller er ikke kun for at blokere solens blænding, det er ikke selvglødende, det er direkte relateret til køresikkerhed. Først og fremmest, når vi kører, skal vi fokusere på situationen forude, og fronten vil blende bortset fra solen, samt reflektionen af vejoverfladen, reflektionen af forruden på den forreste bil, reflektionen af glasvægge i bygningerne på begge sider osv., så hvis der ikke er solbriller Obstruktion, er det let at forårsage øjet træthed, og derudover øjeæblet i processen med at skifte mellem lyst og mørkt miljø, men også på grund af manglende evne til at tilpasse sig virkningen af kørselssikkerhed.

Chat nu

Produktdetaljer

Produkt introduktion

Efter kørsel i lang tid vil chaufføren føle træthed og påvirke kørselstilstanden, så kørsel af solbriller er ikke en simpel cool, solbriller kan beskytte syns- og synslinien, især i stærkt lys, så kør Sagde, at solbriller er mere nødvendige hjælpeværktøjer.

At bære solbriller er ikke kun for at blokere solens blænding, det er ikke selvglødende, det er direkte relateret til køresikkerhed. Først og fremmest, når vi kører, skal vi fokusere på situationen forude, og fronten vil blende bortset fra solen, samt reflektionen af vejoverfladen, reflektionen af forruden på den forreste bil, reflektionen af glasvægge i bygningerne på begge sider osv., så hvis der ikke er solbriller Obstruktion, er det let at forårsage øjet træthed, og derudover øjeæblet i processen med at skifte mellem lyst og mørkt miljø, men også på grund af manglende evne til at tilpasse sig virkningen af kørselssikkerhed.

Model#:

W4028

Varetype:

Bambus solbriller

Rammemateriale:

PC og bambus

Linsemateriale:

PC

Alder

Voksen

ODM / OEM-service:

Ja

MOQ:

20pcs

Pakke:

1 stk / OPP taske, 20stk / indvendig kasse, 500 stk / CTN

Prøve tid:

3-7 arbejdsdage

Leveringstid:

25 dage efter modtagelse af betalingen

Certifikat:

FDA, CE

Produktdetaljer

Bambusarm solbriller størrelse

Bambusarm nye stel solbriller

Betaling og forsendelse

Kina solbriller forsendelse og betaling

Hot Tags: bambus arm solbriller spejl linse, Kina, leverandører, fabrikanter, fabrik, engros, billig, tilpasset
Et par af:Træbambusarm solbriller polariseret Næste:Klassiske bambusarm solbriller

Undersøgelse

You Might Also Like