Linser, der kan ændres, polariserede sportsbriller

Sports solbriller er generelt pc-objektiver, dvs. rumfilm, som er ikke-brudbare linser, der er 100% sikre. Det er 57% lettere end sportsglasseglas, 37% lettere end harpikslinser og 26% tyndere. Dets materialer bruges først i observationsvinduer i rumfærgen og skudsikkert glas. Slagmodstanden er 60 gange glaspladen. Det er et almindeligt sikkerhedsharpiksark. Dobbelt, 100% UV-resistent (UV400). Sportssolbriller er generelt polariserede linser, der bruger polarisationsprincippet til at filtrere bort fra lysende lys. Det kan 100% filtrere skadeligt ultraviolet lys og kan automatisk justere og blokere det stærke reflekterede lys, som ikke kan blokeres af generelle sportsbriller, og justere alt det projicerede lys i samme retningslys, hvilket fjerner det reflekterede lys og spredt lys, så øjnene er i landskabet i solen er klarere og har en bedre udsigt. Velegnet til udendørssport som vilde ture, kørsel, fiskeri og sneklædte bjerge.

Chat nu

Produktdetaljer

Produktion Introduktion

Sports solbriller er generelt pc-objektiver, dvs. rumfilm, som er ikke-brudbare linser, der er 100% sikre. Det er 57% lettere end sportsglasseglas, 37% lettere end harpikslinser og 26% tyndere. Dets materialer bruges først i observationsvinduer i rumfærgen og skudsikkert glas. Slagmodstanden er 60 gange glaspladen. Det er et almindeligt sikkerhedsharpiksark. Dobbelt, 100% UV-resistent (UV400).

Sportssolbriller er generelt polariserede linser, der bruger polarisationsprincippet til at filtrere bort fra lysende lys. Det kan 100% filtrere skadeligt ultraviolet lys og kan automatisk justere og blokere det stærke reflekterede lys, som ikke kan blokeres af generelle sportsbriller, og justere alt det projicerede lys i samme retningslys, hvilket fjerner det reflekterede lys og spredt lys, så øjnene er i landskabet i solen er klarere og har en bedre udsigt. Velegnet til udendørssport som vilde ture, kørsel, fiskeri og sneklædte bjerge.

Model#:

WS1004

Varetype:

Sport solbriller

Rammemateriale:

PC

Linsemateriale:

TAC

Alder

Voksen

ODM / OEM-service:

Ja

MOQ:

1000pcs

Pakke:

1 stk / OPP taske, 20stk / indvendig kasse, 500 stk / CTN

Prøve tid:

3-7 arbejdsdage

Leveringstid:

25 dage efter modtagelse af betalingen

Certifikat:

FDA, CE

Produktionsoplysninger

Polariserede sports solbriller med pakke

Polariserede linsesport solbriller farverige

Betaling og forsendelse

Kina solbriller forsendelse og betaling

Hot Tags: linser, der kan udskiftes polariserede sports solbriller, Kina, leverandører, fabrikanter, fabrik, engros, billig, tilpasset
Et par af:Sport Solbriller For Mænd Polariseret Næste:Night Vision Solbriller Sport

Undersøgelse

You Might Also Like