Engrosfremmende solbriller

Polariserede solbriller optager selektivt det lokale bånd, der udgør solens stråler, fordi det er afhængig af meget fine metalpulvere (jern, kobber, nikkel osv.). Faktisk, når lys rammer linsen, formindskes lyset baseret på den såkaldte "destruktive intervention" -proces. Det vil sige, når lys af bestemte bølgelængder (heri benævnt ultraviolet lys a, ultraviolet lys b og undertiden infrarødt lys) passerer gennem linsen, annullerer de hinanden i retning af den indre side af linsen, dvs. , mod øjet. Den gensidige stabling af lysbølger er ikke et lejlighedsvis fænomen: toppen af en bølge kombineres med bølgerne af bølgerne, der er tæt på dem, hvilket får hinanden til at annullere hinanden. Den destruktive indgriben afhænger af linsens brydningsindeks (dvs. det niveau, hvormed lyset afviger fra luften gennem forskellige stoffer) og afhænger også af linsens tykkelse. Vi er solbrillefabrik i Kina, har kun brug for 300 stk solbriller, vi kan hjælpe dig med at tilpasse rammefarve, linse farve og dit eget brand.

Chat nu

Produktdetaljer

Produkt introduktion

Polariserede solbriller optager selektivt det lokale bånd, der udgør solens stråler, fordi det er afhængig af meget fine metalpulvere (jern, kobber, nikkel osv.). Faktisk, når lys rammer linsen, formindskes lyset baseret på den såkaldte "destruktive intervention" -proces. Det vil sige, når lys af bestemte bølgelængder (heri benævnt ultraviolet lys a, ultraviolet lys b og undertiden infrarødt lys) passerer gennem linsen, annullerer de hinanden i retning af den indre side af linsen, dvs. , mod øjet. Den gensidige stabling af lysbølger er ikke et lejlighedsvis fænomen: toppen af en bølge kombineres med bølgerne af bølgerne, der er tæt på dem, hvilket får hinanden til at annullere hinanden. Den destruktive indgriben afhænger af linsens brydningsindeks (dvs. det niveau, hvormed lyset afviger fra luften gennem forskellige stoffer) og afhænger også af linsens tykkelse.

Vi er solbriller fabrik i Kina, har kun brug for 300 stk solbriller, vi kan hjælpe dig med at tilpasse rammefarve, linse farve og dit eget mærke, så send os dit solbriller logo design.

Model#:

WP1050

Varetype:

Salgsfremmende solbriller

Rammemateriale:

PC

Linsemateriale:

Polariseret PC / AC

Alder

Voksen

ODM / OEM-service:

Ja

MOQ:

300pcs

Certifikat:

FDA, CE

Produktdetaljer

Salgsfremmende solbrillestørrelse af høj kvalitetSolbriller med høj kvalitetsolbriller tilpasser linsesolbriller tilpassede stelfarver

Betaling og forsendelse

Kina solbriller forsendelse og betaling

Hot Tags: engrossalg solbriller, Kina, leverandører, producenter, fabrik, engros, billig, tilpasset
Et par af:Brugerdefinerede trykte solbriller Næste:Kampagnesolbriller med dobbelt bro

Undersøgelse

You Might Also Like