Runde promotions solbriller plast

Promo-solbriller har akrylobjektiv og fås i forskellige farver. Dit logo kan udskrives på siderne for at markedsføre dit brand effektivt. Det kan også leveres en matchende trykt pose i henhold til din anmodning. Dette er en stor favorit-reklamer med solbriller til mærkefremme under forskellige udendørs sommerarrangementer. PC-ramme, kan brugerdefinerede rammefarver i henhold til PMS-nummer, mønster, forskellige farver linse, personligt mærke og logo, OEM, ODM-ordre, MOQ 300stk, prøveordre er også velkomne.

Chat nu

Produktdetaljer

Produkt introduktion

Promo-solbriller har akrylobjektiv og fås i forskellige farver. Dit logo kan udskrives på siderne for at markedsføre dit brand effektivt. Det kan også leveres en matchende trykt pose i henhold til din anmodning. Dette er en stor favorit-reklamer med solbriller til mærkefremme under forskellige udendørs sommerarrangementer.

PC-ramme, kan brugerdefinerede rammefarver i henhold til PMS-nummer, mønster, forskellige farver linse, personligt mærke og logo, OEM, ODM-ordre, MOQ 300stk, prøveordre er også velkomne.

Model#:

WP1018

Varetype:

Salgsfremmende solbriller

Rammemateriale:

PC

Linsemateriale:

AC

Alder

Voksen

ODM / OEM-service:

Ja

MOQ:

300pcs

Certifikat:

FDA, CE

Produktdetaljer

Rund forfremmelse af solbriller i plastRunde promotions solbriller plast

Betaling og forsendelse

Kina solbriller forsendelse og betaling

Hot Tags: runde forfremmelse solbriller plast, Kina, leverandører, producenter, fabrik, engros, billig, tilpasset
Et par af:Over-størrelse Promotionsplastiske solbriller Næste:Fremme runde plastiske solbriller

Undersøgelse

You Might Also Like