Runde forfremmelse solbriller Candy farver

Siden mode er slikfarven blevet hovedfarve med de søde og varme farver i lyserød, lyserød, lyserød, lyserød, lys lilla, citrongul, safirblå og sennepsgrøn. I dag er candy-farvede briller gradvist blevet et uundværligt element for kvinder for at vise deres mode. Candy-farvede briller opnår generelt farverige farver gennem kontrasten fra forskellige dele, såsom rammer eller templer, så brugeren kan bruge de smukke briller til at blomstre med blændende lys, udstråler en stilfuld personlighed. Candy-farvede briller giver folk en visuel indflydelse med strålende farver, hvilket bringer et kraftigt chok for sjælen. Hvis du kan bære en slikfarvet øjenmakeup, vil du være i stand til at gøre dine øjne mere mousserende og perfekte til kvinders lykke.

Chat nu

Produktdetaljer

Produktion Introduktion

Siden mode er slikfarven blevet hovedfarve med de søde og varme farver i lyserød, lys lilla, citrongul, safirblå og sennepsgrøn. Måske kan du lide anden farveramme, vi er solbrillefabrik, kan tilpasse rammefarve og logo baseret på dit krav. I dag er candy-farvede briller gradvist blevet et uundværligt element for kvinder for at vise deres mode.

Candy-farvede briller opnår generelt farverige farver gennem kontrasten fra forskellige dele, såsom rammer eller templer, så brugeren kan bruge de smukke briller til at blomstre med blændende lys, udstråler en stilfuld personlighed.

Candy-farvede briller giver folk en visuel indflydelse med strålende farver, hvilket bringer et kraftigt chok for sjælen. Hvis du kan bære en slikfarvet øjenmakeup, vil du være i stand til at gøre dine øjne mere mousserende og perfekte til kvinders lykke.

Model#:

WP1004

Varetype:

Candy solbriller

Rammemateriale:

PC

Linsemateriale:

PC

Alder

Voksen

ODM / OEM-service:

Ja

MOQ:

100pcs

Pakke:

1 stk / OPP taske, 20stk / indvendig kasse, 500 stk / CTN

Prøve tid:

3-7 arbejdsdage

Leveringstid:

25 dage efter modtagelse af betalingen

Certifikat:

FDA, CE

Produktionsoplysninger

Fremme candy farve solbriller størrelse

Fremme farverige solbriller

Fremme forskellige farver solbriller

Betaling og forsendelse

Hot Tags: runde forfremmelse solbriller slik farver, Kina, leverandører, fabrikanter, fabrik, engros, billig, tilpasset
Et par af:Billige runde metal solbriller til forfremmelse Næste:Kalejdoskop festbriller klassisk stil

Undersøgelse

You Might Also Like