Salgsfremmende firkantede solbriller

Der er mange typer tilpassede salgsfremmende gaver. Generelt skal salgsfremmende gaver have visse praktiske forhold. Du kan gravere tekst og logo på gaverne. Prisen er billigere og kan frigives af offentligheden. Vores salgsfremmende størrelse på firkantede solbriller har bare kendetegnene for et billigt og udskrivbart logo, og logoet er iøjnefaldende, reklamér for promoveringen af virksomhedens brand. På samme tid er tilpassede solbriller også populære til andre aktiviteter, såsom koncert, fest, sportsaktiviteter, snart.

Chat nu

Produktdetaljer

Produkt introduktion

Velkommen til specialtryk solbriller fra Taizhou Feirong Glasses Co., Ltd. Herfra kan du finde en dejlig solbrille af kvalitet og pris.

Der er mange typer tilpassede salgsfremmende gaver. Generelt skal salgsfremmende gaver have visse praktiske forhold. Du kan gravere tekst og logo på gaverne. Prisen er billigere og kan frigives af offentligheden.

Vores salgsfremmende størrelse på firkantede solbriller har bare kendetegnene for et billigt og udskrivbart logo, og logoet er iøjnefaldende, reklamér for promoveringen af virksomhedens brand.

På samme tid er tilpassede solbriller også populære til andre aktiviteter, såsom koncert, fest, sportsaktiviteter, snart.

Model#:

WP1011

Varetype:

Salgsfremmende solbriller

Rammemateriale:

PC

Linsemateriale:

AC

Alder

Voksen

ODM / OEM-service:

Ja

MOQ:

100pcs

Certifikat:

FDA, CE

Produktdetaljer

Farverige solbriller i firestørrelse

Betaling og forsendelse

Kina solbriller forsendelse og betaling

Hot Tags: salgsfremmende over firkantede solbriller, Kina, leverandører, fabrikanter, fabrik, engros, billig, tilpasset
Et par af:Solbriller til fremme af en pc-linsefremmende størrelse Næste:Tilpasset logo-promovering af runde metal solbriller

Undersøgelse

You Might Also Like