Salgsfremmende mode plastiske solbriller

De flyvende øjne har en sexet smag som en kat. Cat-eye solbriller er sexede og søde, både på gaden og i stjernerne. Den moderigtige form sammen med nogle kreative kjoler tilføjer en unik personlighed til kattens øje solbriller. Øjet i kattens øje solbriller er vendt op, hvilket kan øge kvindernes charme og give folk en følelse af retro. Den tredimensionelle følelse af pigen med rundt ansigt og tyndt plade vred ansigt vil være stærkere, så ansigtet ser mindre og mere raffineret ud, og effekten er bedre. Formen og farven på kattens øje solbriller er meget forskellige, og hver har sine egne egenskaber. For eksempel tilføjer elementer som farvede rammer, tredimensionelle mosaikker og spejle kattenes solbriller til at skiftes. Derudover er de klassiske crepe- og sorte ramme-stilarter også et alsidigt valg i hverdagens kjole. Vi skal dog være opmærksomme på valget af ansigtets størrelse, når vi vælger, ikke forfølge formen på brillerne, ellers er det i modstrid med at bruge briller og den generelle inkonsekvens.

Chat nu

Produktdetaljer

Produkt introduktion

De flyvende øjne har en sexet smag som en kat. Cat-eye solbriller er sexede og søde, både på gaden og i stjernerne. Den moderigtige form sammen med nogle kreative kjoler tilføjer en unik personlighed til kattens øje solbriller.

Øjet i kattens øje solbriller er vendt op, hvilket kan øge kvindernes charme og give folk en følelse af retro. Den tredimensionelle følelse af pigen med rundt ansigt og tyndt plade vred ansigt vil være stærkere, så ansigtet ser mindre og mere raffineret ud, og effekten er bedre. Formen og farven på kattens øje solbriller er meget forskellige, og hver har sine egne egenskaber. For eksempel tilføjer elementer som farvede rammer, tredimensionelle mosaikker og spejle kattenes solbriller til at skiftes. Derudover er de klassiske crepe- og sorte ramme-stilarter også et alsidigt valg i hverdagens kjole. Vi skal dog være opmærksomme på valget af ansigtets størrelse, når vi vælger, ikke forfølge formen på brillerne, ellers er det i modstrid med at bruge briller og den generelle inkonsekvens.

Model#:

WP1049

Varetype:

Salgsfremmende solbriller

Rammemateriale:

PC

Linsemateriale:

PC

Alder

Voksen

ODM / OEM-service:

Ja

MOQ:

300pcs

Certifikat:

FDA, CE

Produktdetaljer

Salgsfremmende Cat Eye plastiske solbriller størrelseSalgsfremmende mode plastiske solbrillerv farver

Betaling og forsendelse

Kina solbriller forsendelse og betaling

Hot Tags: salgsfremmende mode plastik solbriller, Kina, leverandører, fabrikanter, fabrik, engros, billig, tilpasset
Et par af:One Lens Metal Temple Promotion Solbriller Næste:Nye part-salgsfremmende runde solbriller

Undersøgelse

You Might Also Like