Salgsfremmende solbriller træstruktur

Brillerne har forskellige elementer, som farverne kan sammenføjes, så du kan fremhæve din stil, uanset om det er på natklubber, gader eller virksomheder, forskellige briller kan gøre dig til et højdepunkt. Farvestil, britisk stil, Street Style, Retro Style, Unisex Style, hvilken er du? Den forbedrede produktion af briller håndværker opnår yderligere den perfekte kombination af kultur, materiale, form, struktur og komfort. Populær er ikke nødvendigvis en klassiker, og klassikere vil bestemt blive en trend, der aldrig vil falme

Chat nu

Produktdetaljer

Produkt introduktion

Brillerne har forskellige elementer, som farverne kan sammenføjes, så du kan fremhæve din stil, uanset om det er på natklubber, gader eller virksomheder, forskellige briller kan gøre dig til et højdepunkt. Farvestil, britisk stil, Street Style, Retro Style, Unisex Style, hvilken er du?

Den forbedrede produktion af briller håndværker opnår yderligere den perfekte kombination af kultur, materiale, form, struktur og komfort. Populær er ikke nødvendigvis en klassiker, og klassikere vil bestemt blive en trend, der aldrig vil falme.

Model#:

WP1043

Varetype:

Salgsfremmende solbriller

Rammemateriale:

PC

Linsemateriale:

PC

Alder

Voksen

ODM / OEM-service:

Ja

MOQ:

300pcs

Certifikat:

FDA, CE

Produktdetaljer

Fremme solbriller med træ tekstur størrelse

Betaling og forsendelse

Kina solbriller forsendelse og betaling

Hot Tags: forfremmelse solbriller træ tekstur, Kina, leverandører, fabrikanter, fabrik, engros, billig, tilpasset
Et par af:Fremme Cat-eye Candy Color solbriller Næste:Fremme Ocean Lens Metal Solbriller

Undersøgelse

You Might Also Like