Fremme af sikkerhedsbriller med tilpasset logo

Sikkerhedsbriller er en speciel type briller, og de briller, der bruges til forskellige lejligheder, er forskellige. Der er mange typer beskyttelsesbriller, såsom støvsikre briller, anti-shock briller, antikemiske briller og anti-stråle briller. Beskyttelsesbriller, også kendt som arbejdsforsikringsbriller, er opdelt i to kategorier: sikkerhedsbriller og beskyttelsesmasker. Hovedformålet er at beskytte øjne og ansigt mod elektromagnetiske bølger såsom ultraviolette stråler, infrarøde stråler og mikrobølger, støv, røg, metal- og grusflis og kemiske løsninger. Støvskader. Vores denne promoveringssikkerhedsbrille bruges bare til mode. Forskellige farver der skal vælges, perfekte til gadefotografering.

Chat nu

Produktdetaljer

Producer introduktion

Sikkerhedsbriller er en speciel type briller, og de briller, der bruges til forskellige lejligheder, er forskellige. Der er mange typer beskyttelsesbriller, såsom støvsikre briller, anti-shock briller, antikemiske briller og anti-stråle briller. Beskyttelsesbriller, også kendt som arbejdsforsikringsbriller, er opdelt i to kategorier: sikkerhedsbriller og beskyttelsesmasker. Hovedformålet er at beskytte øjne og ansigt mod elektromagnetiske bølger såsom ultraviolette stråler, infrarøde stråler og mikrobølger, støv, røg, metal- og grusflis og kemiske løsninger. Støvskader.

Vores denne promoveringssikkerhedsbrille bruges bare til mode. Forskellige farver der skal vælges, perfekte til gadefotografering.

Hvis du vil tilpasse briller baseret på dit eget design, så kontakt os. Taizhou Feirong Glasses Co., Ltd., der har været fokuseret på fremstilling af briller i 9 år i Kina.
Du kan få en bedre pris herfra og få mere overskud.

Model#:

WP1007

Varetype:

Sikkerhed & ENSP; Beskyttelsesbriller

Rammemateriale:

PC

Linsemateriale:

PC

Alder

Voksen

ODM / OEM-service:

Ja

MOQ:

20pcs

Certifikat:

FDA, CE

Produktdetaljer

Fremme af sikkerhedsbriller størrelseFremme beskyttelsesbriller forskellige farver

Betaling og forsendelse

Kina solbriller forsendelse og betaling

Hot Tags: forfremmelse af beskyttelsesbriller med tilpasset logo, Kina, leverandører, fabrikanter, fabrik, engros, billig, tilpasset
Et par af:Fremme runde polycarbonat solbriller Næste:Salg af Cat-eye solbriller tilpasset logo

Undersøgelse

You Might Also Like