Fremme Ocean Lens Metal Solbriller

Årets mest populære briller er ikke sort super, ikke spejle (det kan kun siges at være populært snarere end det mest moderne), men farvede gennemsigtige solbriller. Retrofarvede gennemsigtige solbriller adskiller sig fra futuristiske farverige spejle, som er mere retro og trendy.

Chat nu

Produktdetaljer

Produkt introduktion

1: Lysfarvede linser som brun, grå og grøn, med bedre visuelle effekter og beskyttende effekter. Hvis du bare vil pynte eller matche, kan du selvfølgelig vælge den lyse linse farve for at fremhæve din egen charme.

2: Grøn: Som grå briller, absorberer den alle infrarøde stråler og 99% af ultraviolette stråler. Cyan- og røde farver i lyset kan også blokeres, men undertiden ændres scenens farve efter at have passeret gennem den grønne linse. Men fordi det grønne bælte giver folk en kølig og behagelig følelse, er det også godt til øjenbeskyttelse.

3: Brun: Solbrillenes farve anerkendes som en bedre linse farve, den kan absorbere næsten 100% ultraviolette og infrarøde stråler; og den bløde farve giver den visuelle komfort, så øjnene ikke er lette at træde.

4: Grå: Den kan absorbere infrarøde stråler og de fleste ultraviolette stråler fuldstændigt og ændrer ikke den originale farve på scenen.

5: Gul: Gule linser absorberer 100% UV-lys og det meste af det blå lys. Når du har absorberet blåt lys, vil scenerne blive klarere. Derfor er det mere almindeligt at bære gule linser, når man jager og skyder.

6: Rød: Rødfarvede solbriller har bedre lysbarriereegenskaber i nogle kortere bølgelængder, mens andre beskyttelseseffekter er lavere end de andre tre farver.

Model#:

WP1042

Varetype:

Salgsfremmende solbriller

Rammemateriale:

Metal

Linsemateriale:

PC

Alder

Voksen

ODM / OEM-service:

Ja

MOQ:

300pcs

Certifikat:

FDA, CE

Produktdetaljer

Ocean lens Metal solbriller størrelse

Ocean farver linse Metal solbriller

Betaling og forsendelse

Kina solbriller forsendelse og betaling

Hot Tags: forfremmelse havlinser metal solbriller, Kina, leverandører, fabrikanter, fabrik, engros, billig, tilpasset
Et par af:Salgsfremmende solbriller træstruktur Næste:Tilpassede salgsfremmende solcreme solbriller

Undersøgelse

You Might Also Like