Fremme af frame-mindre linse solbriller Factory

Multikromatiske solbriller i originale monokrome design. Spejlet, rammeløs linse i matchende farve med de gennemsigtige arme UV400-beskyttelse og fås i en lang række farver. Nu hvor sommeren er her, er det naturligt at sige, at om sommeren ud over det basale korte T og nederdel, må jeg sige, at det er vores sommer konkave form artefakt - solbriller! Solbriller er virkelig en god ting, ikke kun skygge, øjenbeskyttelse, men også et lille ansigt, stinkende skønhed er endnu vigtigere. Medbring et par solbriller, selvom du bare er det enkleste tøj med hvide t-sorte bukser, kan du øge din mode med 90%!

Chat nu

Produktdetaljer

Produkt introduktion

Taizhou Feirong Glasses Co., Ltd. er en solbrillefabrik i Kina. Multikromatiske solbriller i originale monokrome design. Spejlet, rammeløs linse i matchende farve med de gennemsigtige arme UV400-beskyttelse og fås i en lang række farver.

Nu hvor sommeren er her, er det naturligt at sige, at om sommeren ud over det basale korte T og nederdel, må jeg sige, at det er vores sommer konkave form artefakt - solbriller!

Solbriller er virkelig en god ting, ikke kun skygge, øjenbeskyttelse, men også et lille ansigt, stinkende skønhed er endnu vigtigere. Medbring et par solbriller, selvom du bare er det enkleste tøj med hvide t-sorte bukser, kan du øge din mode med 90%!

Model#:

WP1013

Varetype:

Salgsfremmende solbriller

Rammemateriale:

PC

Linsemateriale:

PC

Alder

Voksen

ODM / OEM-service:

Ja

MOQ:

100pcs

Certifikat:

FDA, CE

Produktdetaljer

Fremme Ét objektiv solbriller størrelseFremme Ét objektiv solbriller Farver

Betaling og forsendelse

Kina solbriller forsendelse og betaling

Hot Tags: forfremmelse rammeløse linse solbriller fabrik, Kina, leverandører, fabrikanter, fabrik, engros, billig, tilpasset
Et par af:Promotions firkantede metal solbriller Næste:Solbriller til fremme af en pc-linsefremmende størrelse

Undersøgelse

You Might Also Like