Kampagnesolbriller med dobbelt bro

Du skal altid købe solbriller med denne funktion. Langtidseksponering for ultraviolet (UV) stråling i sollys er forbundet med grå stær og øjenvækst, inklusive kræft. UVB-stråling betragtes som mere farlig for øjne og hud end UVA-stråling. Både plast- og glaslinser absorberer noget af UV-lyset, men UV-absorption kan forbedres ved at tilføje kemikalier til linsematerialet eller ved at bruge specielle linsebelægninger under fremstillingsprocessen. Slagbestandighed Alle solbriller skal opfylde de påvirkningsstandarder, der er fastlagt af Federal Food and Drug Administration (FDA) af sikkerhedsmæssige årsager. Ingen linse er virkelig uknuselige, men plastlinser er mindre tilbøjelige til at gå i stykker, når de ramtes af en kugle eller sten end glaslinser. De fleste solbrillelinser, der ikke er købt, er lavet af plast. Polycarbonat-solbriller i plast, der anvendes i mange sportsgrene, er særlig hårde, men de kan let ridses. Hvis du køber en polycarbonatlinse, skal du kigge efter en linse med en ridsefast belægning.

Chat nu

Produktdetaljer

Produkt introduktion

Du skal altid købe solbriller med denne funktion. Langtidseksponering for ultraviolet (UV) stråling i sollys er forbundet med grå stær og øjenvækst, inklusive kræft. UVB-stråling betragtes som mere farlig for øjne og hud end UVA-stråling.

Både plast- og glaslinser absorberer noget af UV-lyset, men UV-absorption kan forbedres ved at tilføje kemikalier til linsematerialet eller ved at bruge specielle linsebelægninger under fremstillingsprocessen.

Slagmodstand

Alle solbriller skal opfylde de påvirkningsstandarder, der er fastlagt af Federal Food and Drug Administration (FDA) af sikkerhedsmæssige årsager. Ingen linse er virkelig uknuselige, men plastlinser er mindre tilbøjelige til at gå i stykker, når de ramtes af en kugle eller sten end glaslinser. De fleste solbrillelinser, der ikke er købt, er lavet af plast. Polycarbonat-solbriller i plast, der anvendes i mange sportsgrene, er særlig hårde, men de kan let ridses. Hvis du køber en polycarbonatlinse, skal du kigge efter en linse med en ridsefast belægning.

Model#:

WP1047

Varetype:

Salgsfremmende solbriller

Rammemateriale:

PC og metal

Linsemateriale:

PC

Alder

Voksen

ODM / OEM-service:

Ja

MOQ:

300pcs

Certifikat:

FDA, CE

Produktdetaljer

Fremme dobbeltbro Plastic solbriller størrelseFremme dobbeltbro Plastic solbriller farver

Betaling og forsendelse

Kina solbriller forsendelse og betaling

Hot Tags: forfremmelse dobbeltbro plast solbriller, Kina, leverandører, fabrikanter, fabrik, engros, billig, tilpasset
Et par af:Engrosfremmende solbriller Næste:One Lens Metal Temple Promotion Solbriller

Undersøgelse

You Might Also Like