Salg af Cat-eye solbriller tilpasset logo

Promovering af katteøje-solbriller er en gående reklame. Salgsfremmende gaver er en slags følelsesmæssig udtryksbærer mellem virksomheder og forbrugere. For at bygge følelsesmæssige broer med forbrugerne vil virksomhederne investere mere energi i køb og brug af salgsfremmende gaver. Sammenlignet med den høje pris på reklamemedier og endda fortsat stige, er omkostningerne til salgsfremmende gaver lave, effekten er god, effekten er hurtig, og promoveringseffekten er let at beregne. Det er en af de mest omkostningseffektive salgsfremmende foranstaltninger. Den stigende efterspørgsel efter reklame og salgsfremmende gaver er blevet en uundgåelig tendens. Send dit logo til os, vi laver en hån mod dig.

Chat nu

Produktdetaljer

Produkt introduktion

Promovering af katteøje-solbriller er en gående reklame. Salgsfremmende gaver er en slags følelsesmæssig udtryksbærer mellem virksomheder og forbrugere. For at bygge følelsesmæssige broer med forbrugerne vil virksomhederne investere mere energi i køb og brug af salgsfremmende gaver. Sammenlignet med den høje pris på reklamemedier og endda fortsat stige, er omkostningerne til salgsfremmende gaver lave, effekten er god, effekten er hurtig, og promoveringseffekten er let at beregne. Det er en af de mest omkostningseffektive salgsfremmende foranstaltninger. Den stigende efterspørgsel efter reklame og salgsfremmende gaver er blevet en uundgåelig tendens.

Send dit logo til os, vi laver en hån mod dig.

Model#:

WP1006

Varetype:

Runde metal solbriller

Rammemateriale:

Metal

Linsemateriale:

PC

Alder

Voksen

ODM / OEM-service:

Ja

MOQ:

100pcs

Certifikat:

FDA, CE

Produktdetaljer

Fremme kat-øje solbriller størrelse

Fremme Cat-eye Solbriller blandede farver

Betaling og forsendelse

Kina solbriller forsendelse og betaling

Hot Tags: forfremmelse kat-øje solbriller tilpasset logo, Kina, leverandører, fabrikanter, fabrik, engros, billig, tilpasset
Et par af:Fremme af sikkerhedsbriller med tilpasset logo Næste:Billige runde metal solbriller til forfremmelse

Undersøgelse

You Might Also Like