Fremme Cat-eye Candy Color solbriller

Candy farve kat øje solbriller er nu mere stil end nogensinde. Du hører det hvert år, så dette er ikke kun en sikker investering, men også dit næste bedste modetræk. Det er virkelig sorte brillekjoler! Hvis du ikke har en renoveret 50-tallers retroinspireret kat-øje ramme, vil det moderne fascinerende look aldrig være komplet med de dramatiske 50'erne! Disse toner er udtryk for samtale- og personlige stilarter. Selv hvis denne stil er tidløs og sand, er alsidigheden i kattens øjenramme meget vigtig. Med en enkelt klassisk stil vil du være i stand til at skabe en helt ny blanding af rockedrakter og boheme stilarter og professionelt udseende.

Chat nu

Produktdetaljer

Produktion Introduktion

Candy farve kat øje solbriller er nu mere stil end nogensinde. Du hører det hvert år, så dette er ikke kun en sikker investering, men også dit næste bedste modetræk. Det er virkelig sorte brillekjoler!

Hvis du ikke har en renoveret 50-tallers retroinspireret kat-øje ramme, vil det moderne fascinerende look aldrig være komplet med de dramatiske 50'erne! Disse toner er udtryk for samtale- og personlige stilarter.

Selv hvis denne stil er tidløs og sand, er alsidigheden i kattens øjenramme meget vigtig. Med en enkelt klassisk stil vil du være i stand til at skabe en helt ny blanding af rockedrakter og boheme stilarter og professionelt udseende.

Model#:

WP1044

Varetype:

Salgsfremmende solbriller

Rammemateriale:

PC

Linsemateriale:

PC

Alder

Voksen

ODM / OEM-service:

Ja

MOQ:

300pcs

Certifikat:

FDA, CE

Produktdetaljer

Cat-eye Candy solbriller størrelseCat-eye Candy solbriller

Betaling og forsendelse

Kina solbriller forsendelse og betaling

Hot Tags: forfremmelse kat-øje slik farve solbriller, Kina, leverandører, fabrikanter, fabrik, engros, billig, tilpasset
Et par af:Oversize New Promotion Party-solbriller Næste:Salgsfremmende solbriller træstruktur

Undersøgelse