Over-størrelse Promotionsplastiske solbriller

Personlige bryllupssolbriller er et vidunderligt memento til bryllupper - et, der minder det glade par, såvel som bryllupsfesten og gæsterne - om den meget specielle lejlighed. Vores virksomhed har mere end 10 års erfaring med import og eksport af briller. I mellemtiden har vi gjort en stor indsats for at udvide de internationale markeder. Med vores hurtige udvikling udvides salgskanaler, og salget øges hvert år. Efter at have et godt omdømme blandt vores kunder har vi mangeårige kunder i Holland, Tyskland, Italien, Amerika, Australien og andre 35 lande.

Chat nu

Produktdetaljer

Produkt introduktion

Personlige bryllupssolbriller er et vidunderligt memento til bryllupper - et, der minder det glade par, såvel som bryllupsfesten og gæsterne - om den meget specielle lejlighed.

Vores virksomhed har mere end 10 års erfaring med import og eksport af briller. I mellemtiden har vi gjort en stor indsats for at udvide de internationale markeder. Med vores hurtige udvikling udvides salgskanaler, og salget øges hvert år. Efter at have et godt omdømme blandt vores kunder har vi mangeårige kunder i Holland, Tyskland, Italien, Amerika, Australien og andre 35 lande.

Model#:

WP1019

Varetype:

Salgsfremmende solbriller

Rammemateriale:

PC

Linsemateriale:

AC

Alder

Voksen

ODM / OEM-service:

Ja

MOQ:

300pcs

Certifikat:

FDA, CE

Produktdetaljer

Over-størrelse firkantet promovering af solbrillerFirkantede promovering af solbriller i plast

Betaling og forsendelse

Kina solbriller forsendelse og betaling

Hot Tags: over-størrelse forfremmelse plast solbriller, Kina, leverandører, fabrikanter, fabrik, engros, billig, tilpasset
Et par af:Salgsfremmende solbriller med metaldel Næste:Runde promotions solbriller plast

Undersøgelse

You Might Also Like