One Lens Metal Temple Promotion Solbriller

Den kviksølvbelagte linse plader ikke rigtig kviksølvet på linsen, men bruger kviksølv som opløsningsmiddel til at opløse belægningen og påføre det jævnt på linsen. Efter at kviksølvet er naturligt fordampet, kombineres belægningen og linsen tæt for at opnå en belægningsproces. Grøn filmlinse: Denne film er den mest almindelige anti-reflektionsfilm, den er den bedste og den ældste. Relativt set er det grønne filmlag bedre til at forhindre ultraviolette stråler og lindre øjet træthed, og den svage grønne farve findes ikke let på linsen og er den mest almindelige farve på linsebelægningslaget. Blå filmlinse: Blå filmlinser er meget god i anti-stråling og anti-blå lysydelse, kan absorbere mere end 99% af blåt lys og stråling for at skabe et sikrere øjenmiljø for dig og også gøre din vision mere bred. Driveren er imidlertid ikke egnet til at bruge denne linse. Kørsel om natten har et tydeligt blåt spøgelse eller blå lateral lysrørreflektion.

Chat nu

Produktdetaljer

Produkt introduktion

Den kviksølvbelagte linse plader ikke rigtig kviksølvet på linsen, men bruger kviksølv som opløsningsmiddel til at opløse belægningen og påføre det jævnt på linsen. Efter at kviksølvet er naturligt fordampet, kombineres belægningen og linsen tæt for at opnå en belægningsproces.

Grøn filmlinse: Denne film er den mest almindelige anti-reflektionsfilm, den er den bedste og den ældste. Relativt set er det grønne filmlag bedre til at forhindre ultraviolette stråler og lindre øjet træthed, og den svage grønne farve findes ikke let på linsen og er den mest almindelige farve på linsebelægningslaget.

Blå filmlinse: Blå filmlinser er meget god i anti-stråling og anti-blå lysydelse, kan absorbere mere end 99% af blåt lys og stråling for at skabe et sikrere øjenmiljø for dig og også gøre din vision mere bred. Driveren er imidlertid ikke egnet til at bruge denne linse. Kørsel om natten har et tydeligt blåt spøgelse eller blå lateral lysrørreflektion.

Model#:

WP1048

Varetype:

Salgsfremmende solbriller

Rammemateriale:

PC og metal

Linsemateriale:

PC

Alder

Voksen

ODM / OEM-service:

Ja

MOQ:

300pcs

Certifikat:

FDA, CE

Produktdetaljer

One lens Metal Temple Sunglasses SizeOne lens Metal Temple Sunglasses Colours

Betaling og forsendelse

Kina solbriller forsendelse og betaling

Hot Tags: en linse metal tempel fremme solbriller, Kina, leverandører, fabrikanter, fabrik, engros, billig, tilpasset
Et par af:Kampagnesolbriller med dobbelt bro Næste:Salgsfremmende mode plastiske solbriller

Undersøgelse

You Might Also Like