Nye part-salgsfremmende runde solbriller

Sommeren er virkelig en blændende sæson, det specielt blændende solskin, der til enhver tid føler rytmen i øjnene. På dette tidspunkt har vi brug for et par solbriller. Hvilken stil med solbriller ser godt ud?

Chat nu

Produktdetaljer

Produkt introduktion

Sommeren er virkelig en blændende sæson, det specielt blændende solskin, der til enhver tid føler rytmen i øjnene. På dette tidspunkt har vi brug for et par solbriller. Hvilken stil med solbriller ser godt ud? Du kan vælge forskellige solbriller fra vores fabrik. Vi vil gerne introducere dig efter forskellige stilarter.

1: solbriller i kattøjetilstand

Cat-eye solbriller er et langvarigt stykke med et par retro-stilarter. Enderne af rammen er let vippet med en smule vildskab og arrogance. Det er meget enestående at bære en let nøgle, enkle solbriller til katteøjet på hverdage. På fester som fester kan du vælge en mere blændende solbriller som leopard eller amfibol.

2: Aviator solbriller

Aviator-solbriller er klassiske solbriller, stilen er enkel og generøs, men smuk, især Ray-Ban som en typisk repræsentant. Farverig, blændende og tidevand, bæreren kan let blive i fokus for enhver lejlighed.

3: Meget store solbriller

Solbrillerne, som var populære i 1960'erne og 1970'erne, blev genopstået i sommer. De store solbrillerlinser dækker 1/3 eller endda halvdelen af ansigtet, hvilket fremhæver det lille og stilfulde ansigt og inkluderer også funktionen til at blokere problemet. Og det store område af linsen kan blokere flere UV-stråler, som er den mest praktiske del af sommeren.

4: Runde solbriller

Runde solbriller er populære i 1970'erne og har en stærk retro-smag. De er et magisk våben til retrostil.

5: Kreative solbriller

Hvis klassiske solbriller ikke opfylder dine modebehov, skal du vælge en fed og kreativ solbrille. En række slanke designs gør enkle solbriller sjove og lader forbipasserende skille sig ud fra mængden.

Model#:

WP1046

Varetype:

Promotions solbriller, solbriller logo brand

Rammemateriale:

PC

Linsemateriale:

PC

Alder

Voksen

ODM / OEM-service:

Ja

MOQ:

300pcs

Certifikat:

FDA, CE

Produktdetaljer

Rund stel New Party solbriller størrelseRund stel New Party Fashion Solbriller

Betaling og forsendelse

Kina solbriller forsendelse og betaling

Hot Tags: nye fest salgsfremmende runde solbriller, Kina, leverandører, fabrikanter, fabrik, engros, billig, tilpasset
Et par af:Salgsfremmende mode plastiske solbriller Næste:Oversize New Promotion Party-solbriller

Undersøgelse

You Might Also Like