Nye fluorescerende briller

Nye fluorescerende briller

De fluorescerende briller produceret af vores fabrik er de internationalt populære fluorescerende nye kilder. De kræver ikke en strømkilde og er ikke-giftige, ufarlige og vidt anvendte selvlysende produkter.

Chat nu

Produktdetaljer

Produkt introduktion

De fluorescerende briller produceret af vores fabrik er de internationalt populære fluorescerende nye kilder. De kræver ikke en kilde og er ikke-giftige, ufarlige og vidt anvendte selvlysende produkter. Kan bruges til forskellige koncerter, banketter, festivaler osv. Det kan også bruges som legetøj, udsmykning, kvart belysning, redning af havet, nattesignal og speciel fiskekilde.

Vi har et højt omdømme i produktionsindustrien og har akkumuleret rig produktionserfaring og stabil markedsandel. Fabrikkens avancerede produktionsteknologi gør det muligt for os at hjælpe kunderne med emballagedesign og udvikling af nyt produkt. Vores fabrik har stærk leveringskapacitet, hurtig levering og udsøgt emballage. Produkter eksporteres til USA, Spanien, Australien, Japan, Sydkorea, Europa og andre lande og regioner.

Vi opretholder de pragmatiske, innovative og oprigtige produktions- og ledelseskoncepter, ser frem til at samarbejde med verden og kunder, glæder os over hele verden kunder fra hele verden for at besøge fabrikken og håber at nå et tæt samarbejde med dig.

Natlysbriller

Nye fluorescerende briller

Betaling og forsendelse

Kina solbriller forsendelse og betaling


Hot Tags: nye fluorescerende briller, Kina, leverandører, fabrikanter, fabrik, engros, billig, tilpasset
Et par af:2020 Creative Comb briller Næste:European Cup-solbriller

Undersøgelse

You Might Also Like