Ny mode-promovering af solbriller til kvinder

Smuk forår, ud over en fremragende natur, er der kraftige ultraviolette stråler. Hvis damerne er grådige for den varme sol og den stærke invasion af ultraviolet lys, anbefales det at have passende solbriller til damer. Som det mest populære modeemne for de mest populære mennesker er solbriller desuden højdepunktet i den uundværlige stil, hvad enten det er et kammeratskab, en tur eller en smuk gade. Hvilken slags kvindes solbriller er valgt? Denne nye solbriller til modefremstød for kvinder, der viser den britiske stil, bruger de friske og elegante farver for at skitsere forårets ømhed. Udsøgt cirkelform, charmerende og diskret, i det farverige landskab af foråret, alene og stille.

Chat nu

Produktdetaljer

Produkt introduktion

Smuk forår, ud over en fremragende natur, er der kraftige ultraviolette stråler. Hvis damerne er grådige for den varme sol og den stærke invasion af ultraviolet lys, anbefales det at have passende solbriller til damer. Som det mest populære modeemne for de mest populære mennesker er solbriller desuden højdepunktet i den uundværlige stil, hvad enten det er et kammeratskab, en tur eller en smuk gade. Hvilken slags kvindes solbriller er valgt?

Denne nye solbriller til modefremstød for kvinder, der viser den britiske stil, bruger de friske og elegante farver for at skitsere forårets ømhed. Udsøgt cirkelform, charmerende og diskret, i det farverige landskab af foråret, alene og stille.

Model#:

WP1030

Varetype:

Salgsfremmende solbriller

Rammemateriale:

PC

Linsemateriale:

PC

Alder

Voksen

ODM / OEM-service:

Ja

MOQ:

100pcs

Certifikat:

FDA, CE

Produktdetaljer

Fremme af kvinder plastiske solbrillerNy mode-promovering af solbriller til kvinder

Betaling og forsendelse

Kina solbriller forsendelse og betaling

Hot Tags: ny mode promovering kvinder solbriller, Kina, leverandører, fabrikanter, fabrik, engros, billig, tilpasset
Et par af:Solbriller med flaskeåbner Næste:Gennemsigtig solbriller med en linsefremme

Undersøgelse

You Might Also Like