Kalejdoskop festbriller klassisk stil

De farverige farver og farverige lys reflekterer effekten af at tilføje specialeffekter under “Kalejdoskop” -effekten på brillerne. Sæt den på, den verden, du ser, er en verden som et kalejdoskop! Kalejdoskopbrillerne, der er både moderigtige og avantgarde, er ikke egnede til lang tid. Årsagen er, at verden, der går igennem den, faktisk er en kalejdoskoplignende psykedelisk, men den kan være visuelt kaotisk, når den bæres i lang tid, som om hele verden snurrer rundt. Men dens farverige farver og "uforudsigelige" stil gør det til et modeemne, som ikke kan holde af med at forlade. Selvom det ikke kan bæres på briller i lang tid, er det cool at være bange for at være på tøjet. Fuld af det!

Chat nu

Produktdetaljer

Produkt introduktion

De farverige farver og det farverige lys reflekterer effekten af at tilføje specialeffekter under & ldquo; Kalejdoskopet & rdquo; effekt på brillerne. Sæt den på, den verden, du ser, er en verden som et kalejdoskop!

Kalejdoskopbrillerne, der er både moderigtige og avantgarde, er ikke egnede til lang tid. Årsagen er, at verden, der går igennem den, faktisk er en kalejdoskoplignende psykedelisk, men den kan være visuelt kaotisk, når den bæres i lang tid, som om hele verden snurrer rundt. Men dens farverige farver og "uforudsigelige" stil gør det til et modeemne, som ikke kan holde af med at forlade. Selvom det ikke kan bæres på briller i lang tid, er det cool at være bange for at være på tøjet. Fuld af det!

Model#:

WP1002

Varetype:

Kalejdoskop solbriller

Rammemateriale:

PC

Linsemateriale:

Resin

Alder

Voksen

ODM / OEM-service:

Ja

MOQ:

600pcs

Pakke:

1 stk / OPP taske, 20stk / indvendig kasse, 500 stk / CTN

Prøve tid:

3-7 arbejdsdage

Leveringstid:

10-25 dage efter modtagelse af betalingen

Certifikat:

FDA, CE

Produktdetaljer

kalejdoskop klassisk festglas størrelsekalejdoskop klassiske festbriller

Betaling og forsendelse

Kina solbriller forsendelse og betaling

Hot Tags: kalejdoskop festbriller klassisk stil, Kina, leverandører, fabrikanter, fabrik, engros, billig, tilpasset
Et par af:Runde forfremmelse solbriller Candy farver Næste:Round Caleidoscope Glasses Party

Undersøgelse

You Might Also Like