Bliver gule linser gøre folk mere lykkelig?

- Dec 19, 2018-


sunglasses yellow lens


Farvede linser vil bringe mere farve til dit liv. Men hvad er fordelene af farvede linser? Hvilken farve linser er gavnlige, og hvilke farver følge tendensen? Det er sjovt at gennemgå de rigt farvede linser til at vælge den rigtige linse til dine øjne.

 

Hvert filter linse har en filtereffekt - og nuance, selv ændres ikke. For eksempel, tror mange mennesker, at gult lys kan give dem en bedre humør på grund af det subjektive indtryk at gult lys gør udseendet af ting lysere. Men fra et rent objektivt synspunkt, disse filter linser gør ikke noget vises lyse, men faktisk reducere lysstyrken på lys uanset hvad de filter. For eksempel, er gul linsen stand til at filtrere det meste af det blå lys i lyse steder, forlader os med indtryk af forbedret kontrast vision. For at opnå denne effekt, skal det være tilstrækkeligt med lys. Det betyder, at der er ingen sådan effekt i skumringen eller i mørke. Golfspillere, sportsentusiaster og target skydespil bære ofte gult filter briller for at tillade dem at se målintervallet i regnvejr eller tåget betingelser, hvilket resulterer i højere kontrast og klarere vision.

 

Motorcyklister og cyklister bør ikke bære linser, som er for mørk (kategori 4). Iført denne type af briller vil reducere lys transmission sats af 3% - 8%, hvilket vil påvirke reaktion at bremse lys og vejskilte.

 

Undersøgelser har vist, at ikke alle mennesker er tolerante over for alle farver. Derfor, når du vælger filter solbriller, det vigtigste er, om du føler dig ægte komfort, når iført disse briller. I den optometrist prøve med filter linser, skal du teste før du vælger den farve, du gerne.