Hvorfor forårsager synsproblemer hovedpine?

- Oct 23, 2018-


Det kaotiske tryk bag øjnene, templets slag eller de små vibrationer i toppen af hovedet, næsten ingen har lidt af hovedpine. Mange mennesker vil tage medicin på dette tidspunkt, og nogle mennesker vil vente på hovedpine at forsvinde. Mange mennesker, der lider af hovedpine, kan finde deres årsag, hvis de går til optometriste for at teste deres syn, for når du har dårlig syn og bør bære briller, har du ofte hovedpine.

Især for hyperopi er øjnene udsat for træthed, hvilket kan føre til hovedpine. Hvis du læser det i lang tid eller sidder foran computeren, opstår begge disse problemer på samme tid. Dette skyldes, at personer med hyperopi er særligt tilbøjelige til træthed, når øjet er fokuseret på billedet. For at se tydeligt skal linsen justeres (tilpasses) ofte. Det største problem er, at mange mennesker ikke kender deres fremsyn, fordi deres øjne i nogen grad kan gøre op for denne visuelle defekt. Derfor skal du være nervøs for altid at kunne se tydeligt. Over tid vil dine øjne træthed og forårsage hovedpine, men det er ofte ikke troet, at dette er et øjenproblem. Selvom mindre almindeligt, kan strabismus også forårsage hovedpine. For at se klart skal folk med strabismus lægge for meget pres på deres øjne for at gøre deres øjne parallelle.

Typiske symptomer på mulige hovedpine som følge af hyperopi eller mild strabismus har tendens til kun at forekomme efter en periode, især efter en lang periode med læsning eller sidder foran computeren i lang tid. Hvis der er hovedpine eller dobbeltsyn eller midlertidig synssyn, kan det skyldes synsproblemer. En omfattende øjenprøve hos optometristen kan bestemme om kilden til hovedpine er hyperopi eller strabismus.