Hvorfor er dine briller særligt ikke holdbare?

- Nov 10, 2018-


Briller bruges meget oftere end tøj og sko. Når sæsonen skifter eller tøj brød, køb nye; Når sko er gammel, køb nye. Men glas forventes at bære i lang tid. Den normale livscyklus for briller er 1-2 år, hvis dine briller træner for tidligt. Måske har du nogle "dårlige vaner" iført briller.

Daglig vedligeholdelse af briller

1. Hvordan man bruger briller?

Pas på at holde templets hale med begge hænder og hente den op i retningen parallelt med siderne af kinden. Hvis du bruger en hånd til at fjerne den, vil brillerne blive deformeret.

2, være opmærksom på folderammen fra venstre

Rammen for den almindelige producent er designet til at blive foldet fra venstre tempel, så hvis du folder det rigtige tempel først, vil det let forårsage deformation eller slid på rammen.

3, metoden til at placere briller

Når du midlertidigt sætter brillerne på, er det bedst at have den konvekse side af brillerne vendt opad. Hvis den konvekse overflade vender nedad, er det sandsynligt at ridse linsen.

4, vejen til at tørre linsen

Brug en ren speciel linseklud. Sørg for at holde linsen på siden af spejlet med hånden og tør forsigtigt linsen. Undgå overdreven kraft, der forårsager beskadigelse af rammen eller objektivet.

5, når linsen er snavset eller støv

Tør gnidning er let at male linsen. Det anbefales at skylle med vand, og brug derefter et papirhåndklæde til at tørre vandet og tørre det med en speciel brille klud. Når objektivet er snavset, anbefales det at vaske det med en lav koncentration af neutralt rengøringsmiddel, og skyll derefter med vand.

6, brug venligst brilletasken

Når du ikke briller, skal du sætte dem i brilletaske og lægge dem i brilletasken. Ved opbevaring skal du undgå kontakt med ætsende artikler som insekticider, toiletprodukter, kosmetik, hårgeler, medicin osv. Ellers vil linsen og rammen blive forringet, forringet og misfarvet.

7, når brillerne deformeres

Rammens deformation vil lægge en byrde på næse eller ører, og linsen er let at løsne. Det anbefales at gå til optiker hospitalet for regelmæssig justering af plast.

8, må ikke bruges i intens sport

Resin linser er udsat for stærk indvirkning og brud, hvilket kan forårsage øjen- og ansigtsskader. Det anbefales ikke at bruge dem under intens træning.

9, brug ikke linsen, der er blevet slidt

Det anbefales ikke at bruge linser, der har ridser, pletter, revner osv. Ellers vil synet være uklart på grund af det spredte lys, der forårsager synstab.

10. Se ikke direkte på solen

Selvom objektivet har en forskel i farve, skal du ikke se direkte på solen eller stærkt lys, ellers vil det skade dine øjne.

11, må du køre og betjene, når du er helt vant til at bære briller for at se tingene.

På grund af linsens prismeforhold er de briller, der netop er blevet købt, vanskelige at forstå afstanden for, og må ikke køre og betjene, før de er helt brugte.

12, ikke lægge briller i lang tid ved høje temperaturer

Høje temperaturer har tendens til at forårsage forvrængning af linsen eller revner på overfladen af filmen. Placer det ikke i direkte sollys eller høje temperaturer som førerhusets forreste vindue.

13. Tør linsen straks efter at den bliver våd.

Hvis det tørres naturligt, bliver skalaen farvet og det bliver svært at tørre rent og tingene bliver sløret.

14, sved mærker, kosmetik spor, skal huske at tørre rent

Hvis linsen er fastgjort med saft, sved, hårspray (lim), kosmetik osv., Skal du straks tørre det med vand. Hvis det ikke behandles i tide, vil det forårsage frigivelse.