Hvad skal man være opmærksom på, når ældre, kontorarbejdere, børn, drivere og myopi vælger solbriller?

- Sep 17, 2018-


1, De ældre: det bedste valg af grå linser

Det er bedst at vælge grå linser til ældre med godt øjenhygiejne. Generelt er det bedre at bruge lys til mellem dybde. Fordi grå er neutral, kan det reducere forholdet mellem rød oransje, gul, grøn, blå, lilla og gul, og det har en overskyet følelse efter iført.

2, Kontorarbejdere: Linsens farve er ikke for dyb

Linsens farve bør ikke være for dyb, generelt på medium dybde. Alt for mørke linser påvirker identifikationen af trafiksignaler og kommandoer, og er tilbøjelige til at fare på vej til og fra arbejde. Desuden gør den mørke linse pupillen naturligt forstørret og øjenmusklerne er stramme, hvilket ikke er egnet til kontormedarbejdere, som har langvarig øjentrækhed.

3, Børn: Det er bedst at bære briller

For børn under 6 år er det bedst at ikke bære solbriller. Ved denne alder kan retinal dysplasi, langvarigt slid af solbriller føre til amblyopi. Forældre kan ikke tabe store på grund af små. Hvis du er bange for dit barns blænding, kan du tage en kølig hatskygge. Eller prøv at undgå steder, hvor du kan få blænding.

4, Driver: Det bedste valg af polariserede solbriller

Kørsel udenfor i lang tid, udover stærkt lys og ultraviolet lys, men også ved glans af vejoverfladen, vandoverfladen, omgivende ting osv., Kan du vælge et par polariserede solbriller, der ikke kun kan blokere blænding, beskytte fra ultraviolette stråler, men også filtrere blændingen udgivet. At reducere visuel træthed og øjenbehov.

5, Myopi: Vælg graden af farve skiftende briller

Det kan udstyres med et par farveskiftende glas med grad. Under normalt lys er det gennemsigtige myopi briller. Under stærkt lys bliver farven mørkere, hvilket kan rette syn og blokere blænding. Det har også solbriller med grad for hyperopi. Eller brug først kontaktlinser, plus solbriller.