Hvilke forberedelser skal du lave i en solbrillebutik?

- Sep 28, 2019-Sunglasses supplier


Der er to måder for brilleindustrien at åbne en butik på. Den første er at åbne en lille butik og få et godt navn. Undersøg markedet, og vælg et passende sted at vælge en butik inden for dens egne kapaciteter, og find derefter en god leverandør, Lær salgskompetencer. En anden måde er ganske bekymringsfri, er at vælge et mere pålideligt brand og derefter slutte sig til dem.


Vælg først et franchisemærke.


Der er mange mærker af briller. Du er nødt til at investere i henhold til dit eget budget og har allerede foretaget lokal markedsundersøgelse for at bestemme, hvilke mærker du skal deltage i. Fordi folk forskellige steder har forskellige behov for forskellige mærker. Kapitalinvesteringerne i at blive medlem af mærkebutikken er meget store, men den er også meget bekymringsfri og let at betjene.


For det andet skal du vælge placeringen


Boligområder Der er en relativt koncentreret befolkning og en høj befolkningstæthed. På forbrugerniveau i sådanne områder er der mennesker i alle aldre og sociale klasser. Uanset hvilken stil eller type briller der sælges, vil der være et vist kundegrundlag, men ulempen er, at den flydende befolkning er for lille og markedsarealet er lille. Hvis det er en avanceret butik, er den ikke egnet.


Urban Central District Dette område er også generelt et kommercielt centrum og et centrum med hyppige kommercielle aktiviteter og en god driftsatmosfære. En sådan butik er det såkaldte guldland.


Praktisk transportområde Bekvem transport er en forudsætning for, at forbrugerne kan handle. Hvis der er et busstoppested nær glasfranchisebutikken, eller hvis kunden går i 15 minutter, er det værd at overveje.


Til sidst skal du begynde at rekruttere, kvalificere dig og nogle mere detaljerede anliggender. Deltag generelt i mærket vil hjælpe dig med at gennemføre hele arbejdsgangen.