Hvad er forskellen mellem et 12-graders højpræcisionsobjektiv og et traditionelt 25-graders objektiv?

- Oct 30, 2019-


blue light filter glasses

Personaliseret tilpasning er blevet en vane med livskvalitet og avancerede mennesker. Privat skræddersyede produkter kan ikke kun få den største oplevelse af produkterne, men også hjælpe os selv. Vi har optimeret og innoveret produkter med fokus på optometri. Optiker begyndte allerede for et par år siden at samarbejde med Tianrun Company, der fokuserer på brugerdefinerede linser i branchen.


Når vi har optometri, vil der være sådan en følelse. Når optometristen giver mig testen, når jeg har målt graden, synes jeg det er lidt ubehageligt, og derefter tilbagemeld det til optometristen. Optometrist giver dig en reduktion i graden. Jeg fandt, at det ikke var klart. Dette er en ændring på 25 grader. Efter stigningen reduceres overkorrigeringen. Efter den nuværende industrisituation er det kun linsen, der kan vælges for at gøre et relativt behageligt kompromis, men med 12 grader. Lensoptimering giver dig mulighed for at tage en mellemværdi mellem 25 og 50 grader for at opnå et klart billede af motivet og et uacceptabelt øje.


± 25 grader De fleste menneskelige øjne kan dybest set tilpasse sig, men der vil være uegnede situationer som mennesker med ekstremt følsomme øjne, mennesker med unormal optometri og forfølgelse af visuelle mennesker af høj kvalitet som designere, malere, økonomiske revisorer osv.