Hvad er den største fare for ringere solbriller?

- Sep 19, 2018-


Nogle mennesker kan spørge, selv om den ringere solbriller er billige, men de er bedre end ikke at bære dem? Forkert! Hvis kvaliteten af solbrillerne er ukvalificerede, er det bedre ikke at bære dem. Der er to grunde til dette:

 

1. permanent øjenskade

Bringe solbriller, lyset dæmpes, så eleverne på personen, vil stige, men fordi dine solbriller ikke kan blokere de ultraviolette stråler, det er lig med en stor mængde af ultraviolette stråler til at tage i den store elev, hvilket er mere end såre øjne! Og beskadigelse af ultraviolette stråler at øjnene er kumulativ og irreversibel.

 

2. skade på vision

Dette er primært et spørgsmål om håndværk. Almindelige briller, have solbriller eller andre briller, en rimelig optisk indeksdesign, herunder sphericality, prismatisk grad mv. Hvis design er urimeligt, er det let at visuelt deformere objekt, forårsager øjne til dobbelt træthed, og visionen vil falde i det lange løb.

 

Gode solbriller er helt UV-bestandig i funktion; optisk reducere visuel forvrængning og beskytte syn; behagelig og stærk i iført, og høj design og brand magt, så der er et stort antal mennesker, der er villige til at betale en høj pris!